©  Foto:

Røverlejren

Få en oplevelse for livet med et røverisk overfald i Rold Skov

Historien om de farlige og berygtede Røvere fra Rold starter tilbage i 1800-tallet, hvor en stor flok røvere hærgede i Himmerland og de skyede ingen midler for at få det, de ville have. Og historien lever videre , for vi har allieret os med efterkommere af de oprindelige røvere og sammen tilbyder vi en helt unik og spændende skovtur i de oprindelige røveres fodspor. Med sådan en tur i skoven garanterer vi, at du får en oplevelse, du sent glemmer.

Skovturen starter i udkanten af skoven, hvor du og de øvrige konferencedeltagere modtages af en røver, der leder jer gennem skoven og fortæller gruopvækkende og blodige historier om skoven og dens berygtede røvere... og hvem ved, måske er røverne på spil lige præcis denne dag, så pas på smykker og guldtænder.

(Vel)ankommet til Røverlejren midt i skoven, synges aftenen i gang på bedste røvermanér og et lækkert røvermåltid med tilhørende drikkevarer serveres under trækronerne, hvorefter I kan udfordre jer selv og hinanden i sjove discipliner som langsavning, øksekast og bueskydning. Røverne har taget højde for det lunefulde danske vejr, så lejren er dækket med store udspændte sejl, der sikrer, at vejret ikke kan spolere de mange gode oplevelser, I får i Røverlejren.

Røver-eventen er meget uformel og her er rig mulighed for at netværke - ligesom en tur i lejren efterlader jer med en unik og anderledes oplevelse, som vil blive husket i mange år efter.

Kapacitet: 1.000 personer