©  Foto:

Prinses Juliana

Restaurantskibet Prinses Juliana indbyder til autentisk stemning, fantastisk udsigt og udsøgt gourmet mad. Den flydende restaurant beliggende ved Vestre Havnepromenade i Aalborg er et besøg værd!

Prinses Juliana er et gammelt hollandsk skoleskib, som i 1931 blev opkaldt efter Hendes Kongelige Højhed Prinses Juliana af Holland. Skibet fungerede som skoleskib indtil 1969 og lever nu lykkeligt videre som flydende spiserestaurant med fast kajplads på Vestre Havnepromenade i Aalborg.

Restauranten er indrettet, så man stadig får oplevelsen af at være ombord på et ældre skib, hvilket er med til at skabe en særlig maritim stemning. På Prinses Juliana er der virkelig lagt op til nydelse. Her kommer alle sanser i spil. Foruden den udsøgte mad, som selvfølgelig er den centrale oplevelse som gæst på skibet, så er der også massere af indtryk for øjet. Med placeringen i Limfjorden sikres en fantastisk udsigt uanset årstiden.

Prinses Juliana byder gæster velkommen ombord til både frokost og aften med lækre brasseri-retter. Ud over a la carte retterne tilbyder skibet også en spændende aftenmenu, hvor gæsterne kan vælge mellem 3 eller 4 lækre retter til en ekstra god pris.

Ønskes en aften med ekstra forkælelse tilbyder skibet også en gourmetaften, som er en helaftensoplevelse med skibets allerbedste mad og spændende vine, som passer perfekt til menuen. En gourmetaften skal dog bestilles senest dagen i forvejen, således at skibets dygtige kokke får lejlighed til at kæle ekstra for menuen.  Både den 3 eller 4 retters menu samt gourmetmenuen skifter løbende i forhold til årstidernes råvarer.

Hver lørdag året rundt byder skibet desuden på en stor brunchbuffet med et bredt udvalg af hjemmelavede lune og kolde lækkerier og specialiteter. Skibets lørdagsbrunch er populær, så det anbefales at bestille bord i god tid, så man er sikker på at få en plads.

Prinses Juliana er også det oplagte sted at holde årets familie- eller firmafest. Skibet er nænsomt restaureret med respekt for historien og behovet for moderne faciliteter. Den maritime stemning og intime hygge giver festen et særligt præg, som er med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. Ønsker man at holde festen hjemme i privaten eller i virksomheden, kan den lækre mad også leveres ud af skibet, uanset om det er i forbindelse med møder, kurser, reception, åbent hus eller private arrangementer.

Læs mere om Prinses Juliana...