©  Foto:

Modvind i Østerby - hotel, café og bar

Modvind - hotel, café og bar - er samlingsstedet i Østerby på Læsø. Overnatning, spisested, pizzaer, selskaber, hotel med hyggelige værelser og hjemlig stemning.

På Østerby Havnegade 7 tæt på havnen og Hummerpladsen finder du Modvind - hotel, café og bar, og med til historien hører også, at der er restaurant med a la carte, take-away og mad ud af huset.

Stedet var før kendt som Østerby Hotel og Kro og rummer mange års historie - alt sammen noget, som nu føres videre med stil af Thomas og Gitte - begge uddannede kokke med en fortid til søs samt i Vesterø, hvor de gjorde Vesterø Deli til et yndet spisested på havnen.

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested

Dedikationen til den gode service, den gode mad og den gode stemning er taget med til Østerby, hvor rammerne nu byder på både hotel, restaurant, café, bar, indeservering, udeservering og mange festlige initiativer.

Overnatning i bedste Badehotel-stil

Klik på billedet og gå direkte til booking via Læsø Pakkerejser

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested

Modvind som hotel byder på en række hyggelige og nyistandsatte fine værelser på 1. sal - flere med udsigt over havnen og havet, og alle som én er de fyldt med en stemning som i Badehotellet. Hotellet er oprindelig bygget i 1933 og er løbende sat i stand med respekt for den klassiske stil.

Hotellet rummer seks charmerende og røgfrie værelser med pæne fælles toilet- og badefaciliteter på gangen - det ene værelse med mulighed for ekstra opredning. Modvind har gratis Wi-Fi og der er gode parkeringsmuligheder.
Ved ophold på hotellet er der inkluderet dejlig morgenmad, og for fx håndværkere og andre er der mulighed for kaffe og madpakker to-go.

 

Hyggelig stil

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested

Alle værelser er sat fint i stand inden for de seneste år, og alle med respekt for den historiske stil.

 

Udsigt og fin beliggenhed

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested

Fra flere værelser er der fin udsigt til Østerbys hyggelige havn og ikke mindst Kattegat.
Beliggenheden er også optimal; I gåafstand er der supermarked, forskellige specialbutikker, fiskehandler, en stor marina, Østerbys aktive fiskerihavn og en af Læsøs bedste badestrande - Østerby Strand, umiddelbart vest for marinaen.

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested


Mod øst strækker sig mere strand ud mod Jegens med det flotte lyngheder, og sætter man det lange ben foran, når man hurtigt  Danzigmand og Bløden Hale.

 

Tæt på Tanghusruten

Klik på billedet og se mere om den flotte Tanghusrute med 8-10 istandsatte tanghuse

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested

Hotel Modvind ligger også perfekt for en udflugt til Læsøs bud på UNESCO's verdensarv, de unikke tangtage. Tanghusruten Gl. Østerby er på cirka 5 km, og kan nemt nås fra hotellet - både til fods eller på cykel.

 

Ideelt stop på Ø-Camino Læsø

Klik på billedet og læs mere om Ø-Camino Læsø

Læsø Modvind i Østerby_Hotel og cafe og spisested

Læsø er et mekka for de vandreglade, og Modvind i Østerby er det perfekte pitstop eller overnatningssted med dejlige senge og fornuftige priser. Ø-Camino Læsø passerer lige forbi med etape 1 og 2, og det passer også perfekt for fx en tur fra Vesterø til Østerby.

Gode links:

Vores menukort på Modvind

VisitLæsøs kalender

Læsøfærgen booking

Book Modvind via Pakkerejser

Ø-Camino Læsø