©  Foto:

Hotel Plesner

Velkommen til det nyrenoverede og historiske Hotel Plesner lige i hjertet af Skagen by.

Hotellet ligger i gåafstand til byens museer, havnen og badestranden og kun et stenkast fra centrum og Skagen Museum. På Hotel Plesner mødes du af en afslappet og uformel stemning. Med blot 16 værelser har vi tid til hver enkelt gæst –og her er plads til både badetøfler og habitter. Vi kalder os Skagens Badehotel i byen. Atmosfæren præges af en hjemlig charme, som er grundlagt helt tilbage i 1906, hvor huset blev bygget som privat bolig af skagensarkitekten Ulrik Plesner. Med husets lange historie, hvor der stadig står meget tilbage af det oprindelig hus, ånder bygningen af Skagen stemning.

Hotellet er nyrenoveret og står indbydende og hyggeligt i en lys og skandinavisk stil. Skagens lys, luft, sand og vand er brugt som inspiration, og det præger stemningen på hotellet. De 16 værelser er alle forskellige i størrelse og indretning. Hotellet tilbyder otte hyggelige anneksværelser heraf fem med egen terrasse og i hovedbygningen seks dobbeltværelser og to større værelser/suiter, der også kan bruges som familieværelser. Alle værelser er udstyret med behagelige Hästens senge samt eget toilet og bad.

Hotellet har sin egen private gårdhave, som en dejlig grøn oase. Her er der mulighed for at slappe af i liggestole og nyde solen. Gårdhaven er afskærmet, og en del er forbeholdt hotellets gæster, så der er mulighed for finde sin helt egen krog og hvile ud i.

Hotellet serverer hver dag en dejlig morgenbuffet med friskbagt brød, hjemmelavede specialiteter og ikke mindst Birgits herlige hybenkompot. I højsæsonen har restauranten åbent for middag med en menu af sæsonens råvarer tilberedt efter danske og franske traditioner.

Læs mere om Hotel Plesner i Skagen...