©  Foto:

Gokart Jylland Mou

Gokart Jylland Mou byder på fart og spænding for både store og små. På den udfordrende udendørsbane er der mulighed for at konkurrere mod famille og venner, samt at afholde et underholdende firmaevent.

Omringet af marker og skov og med en beliggenhed tæt på den danske østkyst, finder du Gokart Jylland Mou. Her kan du udfolde dine racerevner på den næstældste bane i Danmark, der leverer ’skjulte’ udfordringer, og hvor både nybegyndere samt erfarne kørere kan se frem til en uforglemmelig dag – med hårnålesving og langsider.

Gokart Jylland Mou tilbyder forskellige slags løbstyper til grupper af varierende størrelser. Løbstyperne byder på både individuelle løb, og løb hvor der skal samarbejdes – så her er der rig mulighed for den helt store konkurrence. Har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af det, kan du i deres shop købe både medaljer og trofæer og dermed afholde en sejrsceremoni efter endt løb.

Er appetitten vækket

Er du blevet sulten efter suset rundt på banen og kunne du godt bruge lidt næring, så er dette selvfølgelig også muligt hos Gokart Jylland Mou. I deres café kan du købe lidt forfriskninger, både til at stille tørsten og sulten, og om sommeren tændes der op for grillen, hvilke betyder, at du dermed har et endnu større udvalg at vælge ud fra.     

Læs mere om Gokart Jylland Mou nær Aalborg…