Gå til indhold
©  Foto:

Gigantium isarena og skøjtehal

Iskolde gys, jublende sejrsscener og hyggelige stunder – dette og meget mere er, hvad du kan opleve i Gigantium i Aalborg. Så er du klar til fantastiske oplevelser, er det bare om at komme afsted!

Gigantium i Aalborg er stedet for dig, der søger efter oplevelser på isen – om det er dig selv, der skal prøve kræfter med det glatte underlag, eller om det er som tilskuer til events, hvor isen er det bærende element. For Aalborgs store idræts- og kulturcenter huser nemlig to imponerende ishaller, der står klar til at levere både bragende ishockeykampe, yndefulde skøjteløb og skøjtebane for offentligheden.

De to haller er henholdsvis en moderne isarena med plads til 5.000 tilskuere og en træningshal, der begge flittigt bliver brugt hele året rundt.  På isarenaen kan du blandt andet opleve Aalborgs lokale ishockeyhold, Aalborg Pirates, når de spiller på hjemmebane, mens det er i træningshallen du i weekenderne i vinterhalvåret selv kan prøver kræfter med skøjteløb.

Skøjtning for alle

Når der åbnes for offentligt skøjteløb i Gigantium er det tid til at alle, store som små, kan boltre sig løs på isen og få fuld fart under skøjterne – hvis man tør. Har du ikke selv et par skøjter, kan du leje et par ved indgangen, og skulle du sidde med nogle gamle, slidte af slagsen, som godt kunne bruge en omgang slibning, så er Gigantium også klar til at hjælpe med dette. Derudover står Gigantium også klar til at afholde børnefødselsdage i skøjtehallen.

Læs mere om Gigantium isarena og skøjtehal i Aalborg…

Mød os her: