©  Foto:

GetOut Aalborg Live Escape Game

GetOut er Aalborgs Escape Game. Konceptet stammer fra Japan og er på få år blevet ekstremt populært og findes nu i næsten alle storbyer i den vestlige verden. GetOut er en unik og supersjov oplevelse, hvor I får chancen for at sætte jeres samarbejde på prøve, og løse opgaverne i fællesskab.

Skyd polterarbenden i gang
Mangler I noget underholdning til at skyde polterarbenden igang? Så kom ind til GetOut inden promillen er for høj! Når I kommer ud på den anden side, har I med garanti fået en oplevelse I vil huske!

Teamwork, sjov, spænding og kreativitet
GetOut er halvanden times god underholdning, velegnet til venner, familier, par og til en sjov teambuildingsaktivitet med kollegaerne. GetOut er placeret i en af Aalborgs mest spændende ejendomme - midt på Østerå - i den snart 400 år gamle "Jørgen Olufsens gård".

2 rum - 2 temaer
Vi har indrettet 2 rum efter 2 forskellige temaer. I er en gruppe på imellem 2-5 personer, som lukkes inde i det rum, til hvilken opgave I har valgt. Herefter har I 60 minutter til at løse gåderne og mysterierne, ved hjælp af de ledetråde og nøgler, der er skjult i rummet.