©  Foto:

Feriepartner Kattegat - Hals

Hold ferie i et sommerhus langs Kattegats kyst, og nyd de mange kilometers smukke og børnevenlige sandstrande. De forskellige sommerhusområder ved Kattegat byder på unikke naturperler, pulserende byliv, autentiske havnemiljøer med maritim stemning og en lang række aktiviteter for både børn og voksne.

Feriepartner Kattegat er et selvstændigt, lokalt feriehusbureau med kontor i både Hals og Øster Hurup, så er der aldrig langt til personlig vejledning og god service. De ansatte sætter en ære i at have et dybdegående kendskab både til området og de sommerhuse, bureauet formidler udlejning på. Bureauet er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening. 

Sommerhusudlejning i Kattegatkystens ferieparadis

Med Feriepartner Kattegats store udvalg af sommerhuse til udlejning langs den nordjyske østkyst - fra Sæby i nord til Mariager Fjord i syd - er der noget at finde for enhver smag.

Kattegatkysten byder på rig mulighed for at nyde godt af det rolige vand ved de børnevenlige strande, opleve områdets hyggelige og charmerende byer eller gå på opdagelse i områdets skove, bl.a. Danmarks største skov, Rold Skov.

Læs mere om Feriepartner Kattegat…