©  Foto:

Dragefestival Skagen

Kom og oplev en farverig forårsfestival lørdag 18. maj 2024, når Skagen Sydstrand Camping inviterer til dragefestival udover det sædvanlige!

I foråret lørdag 18. maj 2024 afholder Skagen Sydstrand Camping i pinsen Dragefestival, hvor himlen bliver farverig med drager som vejer i vinden og giver et smukt skue udover Kattegat. Du kan opleve meget mere end farverige drager: bamseudspring karamelkastning, mal din egen drage i drageworkshoppen og drageflyvning på pladsen.

Alle er velkomne, husk din egen drage, så vi kan fylde himlen med skøre, sjove og flotte drager!

Ønsker du overnatning til Dragefestivalen, så er der både mulighed for at campere på vores campingplads, hvor der både er plads helt nede mod klitterne samt plads tæt på legepladsen i ly af grønne træer.

Er du ikke den heldige ejer af din egen van eller campingvogn, så er vores renoverede 2-personers Glamping Suites klar til at modtage glade glamping gæster som supplerer ferielivet med lidt ekstra komfort i form af eget toilet, bad og køkken. Glamping Suiterne ligger på pladsen, og I er dermed ikke langt fra de mange aktiviteter i forbindelse med Dragefestivalen.

Book en plads i pinsen og nyd godt af vores børnevenlige og underholdende aktiviteter i forbindelse med Dragefestivallen.