©  Foto:

Dokkedal Camping

Dokkedal Camping er en moderne og børnevenlig campingplads tæt ved både skov og strand. Dokkedal Camping er kendt for dens høje kvalitet, den gode personlige betjening og de førsteklasses faciliteter.

En campingplads for hele familien. På Dokkedal Camping er det let at forkæle sig selv og familien. Snup en dukkert i den indendørs svømmehal – her er vandet altid 31 grader varmt. Du kan også benytte sauna, solarium, pladsens butik og cafeteria eller bare dase i den dejlige solgård. Børnene er der naturligvis også tænkt på. Tre store veludstyrede legepladser med alt hvad børnehjerter begærer – Trampoliner, multibane, bålhytte, mooncar, minigolf, billard, bordtennis samt morskabsautomater og meget mere. Pladsen har et stort aktivitetsprogram med GRATIS aktiviteter samt fri afbenyttelse af svømmehallen. En campingplads de yngste campister ikke kommer til at kede sig på.

Dokkedal Camping er beliggende naturskønt ved Lille Vildmose, tæt på strand og skov. Den har de faciliteter, du forventer på en moderne campingplads og kvaliteten er i top – altid! Tre facilitetsbygninger med alt du har brug for – rengøringen i top. Flotte toiletbygninger og køkkener med spisepladser gør ophold behageligt for dig og din familie. Dokkedal Camping er kendt for den høje kvalitet, den gode personlige betjening og de førsteklasses faciliteter.

Har du ikke selv campingvogn, kan du leje en hytte med toilet og bad. Det kaldes campingferie på første klasse. Besøg Dokkedal Camping, til en uforglemmelig ferie!


Læs mere om Dokkedal Camping og book din ferie på Dokkedal Camping...