©  Foto:

Danhostel Skansen

På toppen af Nørresundby, ti minutter fra Aalborg C, finder du Danhostel Skansen. Her kan du overnatte med udsigt over Limfjorden, på den skønne solside.

På toppen af Nørresundby ligger det hyggelige Danhostel Nørresundby. Centeret, som ud over værelser, består af et stort svømmeland, to haller, fodboldanlæg, minigolf, boksehal og meget andet, er kun 1,8km fra centrum af Aalborg. Indenfor 2km findes take away mad og indkøb.

Centeret er et mødested for aktivt kulturliv. I svømmeland kan man møde Aalborg Svømmeklubs svømmere, som forbereder sig mod internationale mesterskaber. I hallerne træner EH Aalborg, byens bedste kvindehåndbold hold, ligesom bokseklubben både afholder og deltager i danske mesterskaber.

I centeret holder også Aalborg MTB-udlejning til. I centerets nære omkreds er flere gode ruter, den nærmeste blot én kilometer væk. Er det første gang du skal prøve MTB, kan du leje en af de dygtige instruktører til at køre med.

Gode faciliteter og skøn natur

For træningsophold, lejrskoler eller en aktiv storbyferie, er Danhostel Nørresundby optimalt. Vi har faciliteter til aktiv restitution og alternativ træning. Vi er placeret tæt ved skønne naturområder, hvor kun fantasien sætter grænsen for træningsmulighederne, og skal du udfordres, er der ikke langt til spændende MTB-spor.

Og hvis der skal kobles af efter en hård træningsdag, så har vi også masser af rekreative tilbud. Skal kroppen have et sus, så vær med til et af vores gus. Eller oplev vinden i håret, når du tager den nervepirrende tur over kridtgraven, på vores svævebane.

Oplevelser indenfor døren

Danhostel Nørresundby er meget mere end bare overnatning. Brug eftermiddagen i det lækre wellnessområde i Svømmeland, hvor du kan få det berømte saunagus. Eller tag børnene med i vandrutschebanen. Er vejret godt, kan du udfordre nerverne med en tur på Nordjyllands længste svævebane, over Nørresundbys egen kridtgrav, eller få sat familiehierakiet på plads i minigolf. Skal du på afslappet ferie, tempofyldt storbytur, eller ud og bruge kroppen på idræt, har Danhostel Nørresundby lige hvad du søger.

Cafe NIC'e

Bliver du sulten i løbet af dagen har vores cafe, Cafe NIC'e, et bredt udvalg af sunde, nærende og lækre snacks og mellemmåltider. Desuden kan du bruge vores lille køkken på gangen til måltider.

Transportmuligheder

Danhostel Nørresundby ligger 3 kilometer fra Aalborg station. 3 kilometer fra løbebanen på Skovdalen Atletikstation (som er frit tilgængeligt til træning). 4 kilometer fra det lækre friluftsbad i Vestre Fjordpark og 2 kilometer fra Bispensgade, som er Aalborgs shoppinggade. 

Skal du med offentlig transport til centeret, stopper bussen lige nedenfor Lerumbakken, 2 minutters gang fra centeret. Kommer du med bil har vi rigeligt med parkeringspladser på centerets grund.

Tæt på Aalborg by

Aalborg som by giver utallige muligheder, hvad end du er til storby udforskning og shopping, eller der skal stå sport eller kultur på programmet. Byen er fyldt med museer, men vil du hellere selv udforske, kan man for eksempel finde gavlmalerierne, se de syngende træer, nyde en kulinarisk oplevelse i Streetfood, opleve historiens vingesus på Lindholm Høje, eller slappe af på havnen langs Limfjorden.

Læs mere om Danhostel Nørresundby...