Gå til indhold
©  Foto:

Danhostel Skansen

På toppen af Nørresundby, ti minutter fra Aalborg C, finder du Danhostel Skansen. Her kan du overnatte med udsigt over Limfjorden, på den skønne solside.

Historiske Nørresundby

Nørresundby er fuld af historie og spændende oplevelser, og kun en gåtur med smuk udsigt over Limfjordsbroen fra det centrale Aalborg. Fra udgangspunktet i Nørresundby, er der kort vej til Lindholm Høje og vikingehistorien. Ligeledes er det værd at udforske historien om byvåbnet, og branden i Nørresundby. Sundbynitterne er historisk stolte over byen, men i dag er afstanden til Aalborg på den anden side af Fjorden ikke tilstede, du kan derfor glæde dig til at kombinere historiens vingesus med en moderne storby med hvad det inkluderer.

Shopping og kunst

Aalborg er en by hvor der ikke er langt til oplevelserne. Om man er til malerier på Kunsten, Zoologisk Have, eller skal på shoppingtur, kan det opleves i nærheden af Danhostel Skansen. Ligeledes kan man nemt finde rundt til de flotte gavlsmalerier, som præger bybilledet i Aalborg.

Oplevelser indenfor døren

Danhostel Skansen er meget mere end bare overnatning. Brug eftermiddagen i det lækre wellnessområde i Svømmeland, hvor du kan få det berømte saunagus. Eller tag børnene med i vandrutschebanen. Er vejret godt, kan du udfordre nerverne med en tur på Nordjyllands længste svævebane, over Nørresundbys egen kridtgrav, eller få sat familiehierakiet på plads i minigolf. Skal du på afslappet ferie, tempofyldt storbytur, eller ud og bruge kroppen på idræt, har Danhostel Nørresundby IC lige hvad du søger.

Har du brug for tips til planlægning af din rejse og oplevelser, kan du skrive til: info@oplevskansen.dk

Mød os her: