Gå til indhold
Halmballelabyrint til Høstfest i Fårup Sommerland

Det sker i oktober

Foto: Fårup Sommerland

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Nordjylland byder på et stort udvalg af fantastiske begivenheder, hyggelige markeder, fantastiske festivaler, store sportsevents og meget mere.

01/10 Skagen Marathon 

Fiskehuskajen, Skagen Havn

Kom med og løb Skagen rundt. Der er mulighed for at løbe marathon, halvmarathon, 10 kilometer og 5 km, og for børnene vil der være et børnemarathon, som er samme tid og rute som 5 km. Ruterne lægges i naturskønne omgivelser i og omkring Skagen. Så kom ud og oplev den smukkeste del af Nordjylland på toppen af Danmark.

Læs mere

06/10 Årets Nordjyde 

Arena Nord, Frederikshavn

TV2 Nord inviterer os igen i år, til at hylde de nordjyder, der gør en forskel for andre! Det er sjette gang Årets Nordjyde bliver kåret – denne gang i Arena Nord. Prisen som årets nordjyde gives til en eller flere personer, som har gjort en særlig indsats for at hjælpe andre. Det store show bliver endnu større i Arena Nord i Frederikshavn. Her vil publikum både kunne opleve uddelingen af de to store priser, kendte og upcoming kunstnere og i år hele to veloplagte værter, som med sikker hånd styrer slagets gang. Som altid er erfarne Morten Pedholt vært på Årets Nordjyde, men han flankeres i år af Caroline Monin, der er vært og journalist hos TV2 Nord.

Læs mere

08/10 Den Store Oktoberfest 

Aalborg Kongres & Kulturcenter

Find din indre Heidi eller Hansi frem, og gør dig klar til at skråle med på legendariske hits som Anton aus Tirol, Sweet Caroline og Ein Stern, når oktoberfesternes ukronede konge, DJ Ötzi, indtager scenen. Musikken er afgørende for en god oktoberfest. Foruden DJ Ötzi spiller Günther Krautseppl sammen med DJ Heini. De starter ølfesten og sætter stemningen for aftenen med velkendt schlagermusik. Find de flotte tyrolerkjoler og lederhosen frem. Mæsk dig i kæmpe fadøl, schnitzel, weisswurst og masser af sauerkraut, og gør dig klar til fuld hammer på fællessang og dans.

Læs mere

08/10-09/10 Dyrepasser for en dag 

Aalborg Zoo

Kom og prøv kræfter med nogle af dyrepassernes arbejdsopgaver og hjælp med at gøre rent i udvalgte anlæg. I rovdyrhuset og det sydamerikanske tropehus kan du møde Zoos personale og høre meget mere om arbejdet med dyrene. 
Du kan også besøge vores Skoletjeneste og gå på opdagelse blandt de mange fantastiske og forunderlige dyreeffekter, skind, kranier og udstoppede dyr. 
Deltagelse er gratis, når entréen er betalt. Du skal bare møde op ved anlægget på det annoncerede tidspunkt.

Læs mere

14/10 Specialklassen "intet aftalt" 

Aalborg Kongres & Kulturcenter

Tre mænd i jakkesæt uden manus. Intet er aftalt. Publikum bestemmer, hvordan aftenens scener, sketches og sange skal udspille sig. De tre venner Kasper Le Fevre, Kasper F. Gattrup og Rasmus Søndergaard udgør comedygruppen Specialklassen. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen et nyt og unikt comedyshow hver aften. Ikke to shows er ens, men alle er lårklaskende sjove.

Læs mere

14/10 Romsmagning med Nicolaj Boye Steensen

Aalborg Streetfood

Romekspert Nicolaj fra CRT Spirits tager os med på en rejse rundt i rommens vidunderlige verden. Vi skal smage på otte meget forskellige flasker rom og kommer derved godt omkring i kategorien. På rejsen skal vi både smage tør rom, sød rom og kraftig rom. Nicolaj vil undervejs fortælle om de forskellige romtyper og produktionsmetoder. Vi glæder os til en spændende, hyggelig og velsmagende aften i rommens tegn. Smagningen foregår i vores Royal Hall. Smagningen varer omkring 2,5 time i alt.

Læs mere

15/10-23/10 Bedsteforældredage i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Nogle bedsteforældre er fantastiske og andre er bare de bedste! Og netop bedsteforældre vil vi gerne fejre - derfor kan du tage dine bedsteforældre med i Fårup i efterårsferien til særpris.

Læs mere

21/10-29/10 Horror Night 

Aalborg Kongres & Kulturcenter

Horror Night vender tilbage til oktober 2022, og Aalborg Karneval sørger igen for en hårrejsende oplevelse i de mørke og uhyggelige gange i AKKC. I 2021 var ruten både længere og mere skræmmende end nogensinde før, og i 2022 føres halloween-traditionen videre, så alle, der tør, kan blive skræmt fra vid og sans i weekenderne uge 42 og 43.

Læs mere

22/10-23/10 Outlet og Secondhand

Messecenter Vesthimmerland

Kom med til Outlet og Secondhand i Vesthimmerland. Du kan finde et udvalg af mærker som f.eks Samsø Samsø, Tommy Hilfiger, Boss, Reebok, Adidas og mange flere. hvis du har noget tøj, sko, boligtilbehør eller accessoires som du gerne vil af med, så er chancen nu for at sælge en masse varer, da da også er god mulighed for at få sin egen stand.

Læs mere

29/10 Aalborg Dragfest

Aalborg Streetfood

Aalborg Drag Fest vender tilbage til efteråret - denne gang med en grufuld make-over! Gør jeg klar til et nyt og vildt show, når vi tager halloween til nye højder og banker noget af det farligste væk, nemlig skammen over at være sig selv. Showet vil have en masse spændende, forskellige talenter - fra drag kings og queens, til performance dansere og cirkusartister!
Efter det eventyrlige show, fortsætter den skræmmende gode stemning til Aalborg Pop Fest med DJ's og pop-up performances. Til midnat kåres "bedste kostume", så hop i din udgave af et halloween outfit og glæd dig til en magisk aften!

Læs mere

Mød os her: