Gå til indhold
Strå i vintersol

Det sker i februar

Foto: Destination NORD

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Nordjylland byder på et stort udvalg af fantastiske begivenheder, hyggelige markeder, fantastiske festivaler, store sportsevents og meget mere.

01/02 Foredrag med Mr. James aka Muldvarpen undercover i Nordkorea

Musikkens hus, Aalborg

Fra Jetset-pusher til undercover i Nordkorea: Mød manden bag Mr. James, Jim Latrache, som til februar besøger Musikkens Hus.

Læs mere

03/02/2023 Fødselsdag hos Game Streetmekka -5 års

Kridtsløjfen, Aalborg

Kom til den vildeste fødselsdagsfest, du nogensinde har oplevet! 5 år - et halvt årti - har GAME Streetmekka Aalborg eksisteret, og det skal vi fejre med en KÆMPE FEST.

Læs mere

03/02-05/02 Lancering af Årets Sild 2023

Nordsøen Oceanarium

En weekend i sildens tegn, hvor Årets Sild 2023 bliver lanceret. Der er masser af sildeaktiviteter for alle, smagsprøver på silden, og selvfølgelig serveres der en lækker Årets sildeanretning i Caféen.

Læs mere

04/02 Nordic Ice Games

Iscenter Nord, Frederikshavn

Nordic Ice Games er en topkonkurrence for islandske heste og samtidigt et show for hele familien. En festlig aften med underholdning og frem for alt ren nydelse ved synet af en række flotte tøltere og top ryttere.

Læs mere

08/02/2023 Kom helt tæt på ubådssagen

Aalborg Kongres & Kultur Center

Nu kan publikummet komme helt tæt på det unikke makkerpar fra ubådssagen, Jens Møller Jensen og Jacob Buch-Jepsen fortæller om deres store arbejde med drabssagen.

Læs mere

09/02/2023 Debussy, Bartok og Stravinskij

Musikkens Hus, Aalborg

Debussy bringer nye klange ind i koncertsalen med sit banebrydende forspil til en fauns eftermiddag. Let, luftig og gennemsigtig som en akvarel – impressionismen har fundet sit musikalske udtryk.

Læs mere

11/02/2023 Nytårstaffel Hos Ruths Hotel

Ruths Hotel, Skagen

Vi starter sæsonen op i Okê med nytårstaffel, hvor det nye år bydes velkommen med en sublim gastronomisk oplevelse.

Læs mere

11/02/2023 Svanesøen – med Nationalballetten i Kyiv

Aalborg Kongres & Kultur Center

Svanesøen er balletternes ballet, og historien kredser om kampen mellem kærlighed og ondskab. Publikum kan glæde sig til at opleve den rørende fortælling om kærligheden mellem Prins Siegfried og den smukke svaneprinsesse.

Læs mere

16/02 – 17/02/2023 Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

Aalborg Kongres & Kultur Center

Hele Danmarks Stokkepikkefar drager endnu engang på tur for at fortælle os alle lidt mere om ham selv i One-man showet ”Jeg er stadig Nikolaj Stokholm”.

Læs mere

24/02/2023 Weird Al Yankovic

Musikkens hus, Aalborg

Han er vanvittig vittig! Verdensmester i sang og musikvideoparodier. Kendt for parodihits som” Eat it”, ”Like a Surgeon”, ”Smells like Nirvana” og meget mere.

Læs mere

Mød os her: