Gå til indhold
Sæby kirke

Det sker i juni

Foto: Kjetil Løite

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Nordjylland byder på et stort udvalg af fantastiske begivenheder, hyggelige markeder, fantastiske festivaler, store sportsevents og meget mere.

30/04-11/06 Fantasy Art - Magisk Realisme - Surrealisme

Dronninglund Kunstcenter

Med forårsudstillingen “Fantasy Art - Magisk Realisme - Surrealisme” satser Dronninglund Kunstcenter hele universet af overnaturlige fænomener og magiske elementer. 19 af Danmarks bedste kunstnere indenfor genren udstiller malerier, tryk, skulpturer og installationer.

Læs mere 

19/05- 14/08 Kunstudstilling: Iia Madsen "Havet"

Skagen Odde Naturcenter

Oplev Iia Madsens soloudstilling "Havet".  Hun er optaget af bølgernes lys og bevægelser samt det oprørte hav. Med sin kunst opfordrer hun til, at vi alle passer godt på naturen og de fantastiske ressourcer vi har.

Læs mere

01/06-04/06 Hjallerup Marked 

Oplev det historiske heste- og kræmmermarked som har været afholdt siden 1744.

Læs mere 

02/06-03/06 - 2023 Skagen Vinfestival 

Vin, Sprit & Deli Centralen

I Skagen Kultur- og Fritidscenter bliver der dækket op til en vinoplevelse af de helt store. Du kan smage på flere end 300 forskellige vine – fra 60 unikke producenter.

Læs mere

Guided food Tour med Aalborg Tours 

Oplev Aalborgs historie og byens vigtigste seværdigheder og smag samtidig på den gode traditionelle danske mad, som du finder i Aalborg. Food Tour i Aalborg er nøje sammensat ud fra et lækkert sammenspil med kulinariske oplevelser og historiefortælling igennem Aalborgs gader. Flere datoer er tilgængelige: 02, 16, 23 og 30 juni. 

Læs mere 

06/06 og 26/06 - 2023 Klosterbyvandring: Aalborgs tre middelalderklostre

Voer Frue Kirke - ved springvandet 

I middelalderens Aalborg fandtes hele tre imponerende klostre med hver sin klosterorden. På denne byvandring hører vi om klosterlivet i Vor Frue Kloster og Gråbrødreklosteret, inden vi fortsætter ad Østerå over Gammeltorv til Aalborg Helligåndskloster, som regnes for Helligåndsordenens bedst bevarede kloster nord for Alperne. Klosterbyvandringen afsluttes indenfor i Helligåndsklosteret.

Læs mere 

02/06 Open by Night i Frederikshavn 

Frederikshavn Gågade, 9900 Frederikshavn

Denne fredag vil der være masser af opvisning, oplevelser, gode tilbud samt livemusik i gågaden.

Læs mere 

02/06 Verdens vildeste brobyggere

Utzon Center, Aalborg 

C.W. Obels kanal bliver 3 broer rigere, bygget på stedet af lokale lærlinge, studerende og elever. Dagen er sprængfyldt med aktiviteter for enhver smag. Se de seje brobyggere, dyk ned det store messeområde, og bliv klogere broer og byggebranchen. På scenen tager Josefine Høgh og Johannes Matzen dig sikkert i gennem dagen, og du kan du glæde dig til DJs, inspirerende talks og hele fire koncerter.

Læs mere 

02/06 Cool Car Race kommer til Sæby, Frederikshavn og Aalborg 

Det hedder Cool Car Race. Det handler ikke om destinationen eller at komme dertil først. Det handler om rejsen - og at ankomme med stil. Vores mål er at samle penge ind til velgørenhed.

Læs mere 

03/06-04/06 Bangsbo Fort 4045

Frederikshavn

Bangsbo Fort 4045 er en helt unik oplevelse som levendegør besættelseshistorien med militære køretøjer og statister fra hele landet.

Læs mere

03/06 SUP Festival i Sæby 

Sæby Havn 

Festivalen er fyldt med aktiviteter og konkurrencer for alle niveauer af SUP-entusiaster. Fra begyndere til avancerede SUP-udøvere er der fx konkurrencer, leg, yoga, undervisning og opvisning. 

Læs mere 

03/06 Bangsbo Blomsterfestival 

Bangsbo Botaniske Have, Frederikshavn 

Bangsbo Blomsterfestival er en familievenlig festival, hvor haveforeninger, amatørgartnere, planteskoler og foreninger udstiller og sælger alverdens planter og havetilbehør.

Læs mere 

03/06 Aquaparken i Fårup Sommerland åbner 

Fårup Sommerland, Blokhus 

I 2023 er Aquaparken åben fra d. 3. juni, og i hele Aquaparkens åbningsperiode står grin og sjove oplevelser på programmet. Vandlandet byder nemlig på vandforlystelser og bassiner for alle, der elsker at boltre sig i vand. Er du til et kæmpemæssigt vandland, der byder på rig mulighed for leg, fart og spænding, er Aquaparken lige noget for dig!

Læs mere 

09/06 Underjordisk koncert med Karen Cecilie Cæsar

Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer

Det bliver en aften med sanselighed og æstetik i højsædet, når singer/songwriter Karen Cecilie Cæsar indtager scenen i Thingbæk Kalkminer.

Læs mere 

10/06 Rock i Frederikshavn 

Knivholt, Frederikshavn 

Oplev Frederikshavns ultimative rockfest! En weekend fyldt med energi, høje guitarer og uforglemmelig rockmusik.

Læs mere 

10/06 Verdensfestival 

Kildeparken, Aalborg

Vær med til at fejre mangfoldigheden! Oplev bl.a.: Fremvisning af nationaldragter, smykker mm. fra mange lande. Optræden med musik, sang og dans. Spændende oplæg. Lækre gratis smagsprøver.

Læs mere 

10/06 BørnefestiBAL 

Østre anlæg , Aalborg

BørnefestiBAL er børnenes festival og er flere gange blevet kaldt ”Børnenes Roskilde”. Festivallen møder børnene i øjenhøjde og opfordrer gennem sjove aktiviteter til leg, motion, musik og fri fantasi.

Læs mere 

10/06 Lancering af Vindblæst Whisky 

Musikkens Hus, Aalborg 

Få en kæmpe Whiskey oplevelse til laceringen af Vindblaest Whisky – Danish Island Whisky.

Læs mere 

21/06 Kunsten Summer Lounge: Fallulah (duo) + Emma Holten

Kunsten, Aalborg 

Første Summer Lounge hos Kunsten. Hver onsdag hele sommeren kan du få festivalstemning på den fede måde. Kunsten Summer Lounge byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events og kunst-performances, mad fra Brasserie Kunsten, kølige drinks og hygge med vennerne.

Læs mere 

23/06-25/06 - 2023 Jul i juni 

Frederikshavn 

Denne weekend vil der være masser af JULEGLÆDE OG OPLEVELSER i gågaden. Over 40 julemænd, nissemødre og nissebørn gæster byen hele weekenden.

Læs mere 

24/06 Sankt Hans 

Sankthans er fællesskab og traditioner. Vi fejrer den skønne midsommer i det østlige Nordjylland med bål, sang og fælles hygge - og alle er velkomne! Så find et sankthansbål i din nærhed og kom og vær med!

Læs mere 

27/06 Strandens dag - Værkstedsaktiviteter for børn

Kystmuseet Skagen 

Kom og vær med til Strandens dag på Kystmuseet. Her kan de yngste gæster lave sjove og flotte ting med strandskaller fra Skagens kyster.

Læs mere 

27/06 Kunstens sommerskole 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, Aalborg

Kunstens sommerskole er for børn mellem 9-12 år, som har lyst til at arbejde som en kunstner, se masser af kunst og møde nye venner. 

Læs mere 

30/06 Sommerfest i Byrum 

Byrum Hovedgade 83, Læsø

Sommerfesten i Byrum er blevet en god tradition. Det er en hyggelig dag med aktiviteter, gode tilbud og festlig underholdning både for voksne og børn.

30/06 Folkemusik Festival- Skagen Festival 

Velkommen til Skagen Festival - landets ældste og mest sejlivede folkemusikfestival. Festivalscener er beliggende både på havnen og i midtbyen. Der spilles folk, folk-rock, roots, americana, blues, singer-songwriters, viser mm. 

Læs mere 

Mød os her: