rooftop

Det sker i august

Foto: Mette Johnsen

Om det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Nordjylland byder på et stort udvalg af fantastiske begivenheder, hyggelige markeder, fantastiske festivaler, store sportsevents og meget mere.

01/08 Ravtur til Nordstrand 

Skagen Odde Naturcenter

Naturen i børnehøjde - vil du med på stranden og finde rav? 

Læs mere

Kunsten Summer Lounge 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Hver onsdag hele sommeren kan du få festivalstemning på den fede måde. Kunsten Summer Lounge byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events og kunst-performances, mad fra Brasserie Kunsten, kølige drinks og hygge med vennerne.

Læs mere

03/08 Strandens dag - Værkstedsaktiviteter for børn 

Kystmuseet Skagen 

Kom og vær med til Strandens dag på Kystmuseet. Her kan vores yngste gæster lave sjove og flotte ting med strandskaller fra Skagens kyster.

Læs mere

05/08 Rundvisning i Musikkens Hus

Musikkens Hus, Aalborg 

Tag på denne rundvisning. hvor du vil se og opleve, hvad der foregår bag kulisserne i et stort koncerthus og samtidig høre de bedste historier fra Musikkens Hus.

Læs mere


05/08 Månedens historie- OPRØR, da Danmark rejste sig i protest 

Kystmuseet Bangsbo, Frederikshavn 

Til månedens historie i august, kan du høre fortælling om da Danmark rejste sig i protest. Der bliver fortalt om baggrunden og konsekvenserne ved augustoprøret i 1943, der kostede liv og resulterede i, at tyskerne erklærede militærundtagelsestilstand i Danmark.

Læs mere

06/08 Historiske havnedage 

Sæbyvej 1, 9340 Asaa

Asaa Havnemuseum afholder hvert år Historisk Havnedag den første søndag i august kl. 10.00-16.00. Her vil være levende musik, lækre fiskefrikadeller, veteranbiler og -lastbiler, jødekager, arbejdende værksteder og meget mere! Kom og vær med. 

Læs mere

07/08 Kræmmermarked i Hou 

9370 Hou Havn

Kræmmermarkedet på Hou Havn er et meget populært marked, både turister og lokale valfarter til havnen for at opleve den hyggelige stemning.

Læs mere

07/08 Bliv klog på... Læsøs tangtage 

Museumsgården, Museumsvej, 9940 Læsø

Flere af de unikke tanghuse på øen er de seneste år reddet med velvillige fondsmidler og importeret ålegræs. I 2015 fik Museumsgården nyt tangtag på halvdelen af bygningerne. I år kommer det nyt ålegræs på den anden halvdel. Kom og Se og Hør! Flere mulige datoer. 

Læs mere

08/08 Ta’ med til Vildmas Vilde Verden og find tryllediamanterne

Lille Vildmosecentret, Storvorde

Er det mon trolden Lille Vildma, der har tabt sin grønne hue? Trolde er aktive om natten, men sikke mange spor de efterlader. I finder det store asketræ i parken for her sover hele Vildmas troldefamilie – kan vi mon høre at de snorker? Men hov – hvad er det? Vildma har brug for din hjælp til at finde tryllediamanterne! Hjælp Vildma og centrets naturformidler med at finde alle diamanterne inden heksene finder dem!

Læs mere

09/08 Markedsdag i Byrum

Byrum Hovedgade 67, 9940 Læsø

Kom til markedsdag i Byrum og se de mange spændende ting der bliver solgt i boderne. Der er husflid, træarbejde, kunsthåndværk, bjesk, mange loppeting og friske grøntsager. Der kan købes grillmad og drikkevarer de fleste dage. Kom og gør en god handel. 

Læs mere

09/08 Torvedag i Hals 

Midtergade, 9370 Hals

Kom til torvemarked i Hals og oplev et af Danmarks mest stemningsfulde markeder med over 100 stande. Der er hyggelig markedsstemning og en god atmosfære, og du kan nyde god mad, kolde drikke og livemusik.

Læs mere

12/08 Bålhøj Festival 

Bålhøj/Danserhøj, 9700 Brønderslev

I skoven på toppen af Øster Brønderslev bydes der på musik fra to scener og fri leg for børnene på Ranchen. Festivalen finder sted fra kl. 14.00 til 01.00 Dørene åbnes kl. 13.00.

Læs mere

13/08-19/08 Aalborg Operafestival 

Oplev en uge fyldt med magiske operaoplevelser i Aalborg. Smukke melodier, fængslende fortællinger og enestående musikalsk kvalitet venter på dig - indendørs, udendørs, fra altaner og på vandet.

Læs mere

16/08 +30/08 Bio-lounge 

Gabels Torv - Friis' hovedindgang

Friis afholder bio-lounge, hvor blinkende lygter vises.  Loungen står klar allerede kl. 16, med tæpper, puder, lanterner og hyggelig stemning allerede der, så det kan sagtens betale sig at komme i god tid og sikre sig sin plads.

Læs mere

19/08 Helga Anchers fødselsdag

Anchers Hus og Saxilds Gaard, Skagen

Hip hip hurra for Helga! Kom med, når vi fejrer kunstneren, datteren, dyreentusiasten, storlæseren og årsagen til, at Anchers Hus kunne åbne som museum i 1967.

Læs mere

19/08 Vi Elsker Aalborg

Agri Nord, 9200 Aalborg

Når Vi Elsker holder fest i dobbelt A er der garanti for, at artister og publikum sammen har speederen i bund fra dørene åbner og til sidste gæst – ganske modvilligt – har forladt pladsen. Ingen steder plukker man æbler så effektivt og målrettet som i Nordens Paris, når de nostalgiske musikalske mesterværker fører til sang og dans.

Læs mere

19/08 Egholm Festival 

Egholm - 9000 Aalborg

Sammen med Huset, 1000Fryd, IshusetLive, Iværk og DN Ung Aalborg skaber Den Grønne Ungdomsbevægelse en festival på Egholm!

Læs mere

19/08+20/08 Popsi & Krelle i Fårup 

Fårup Sommerland

Fårup får besøg af denne fantastiske duo! Hvis du har små børn, er de her venner noget nær dine bedste venner.

Læs mere

23/08-27/08 Aalborg Regetta 

Honnørkajen, 9000 Aalborg

Fra den 23.-27. august vil Aalborg Havnefront igen danne ramme om den årligt tilbagevendende begivenhed, Aalborg Regatta. Aalborg Regatta er en maritim familiebegivenhed, der i løbet af fire dage byder på musikalsk underholdning, et væld af vandaktiviteter, et legeland for børn og sjove oplevelser.

Læs mere

25/08 Vejgaard Byfest 

Vejgård Bymindte 2, 9000 Aalborg

Gode tilbud i butikkerne, kræmmermarked, aktiviteter for børn, råvaremarked, live musik og meget mere. 

Læs mere

30/08 Fællesspisning + DAÐI FREYR

Aalborg Kongres & Kultur Center

Daði Freyr is doing a tour, og den bringer ham til Aalborg og den allerførste ståkoncert i Drivhuset!

Læs mere

 

Molen i Dokkedal

Det sker i september

Foto: @Et_Nyt_Kapitel