Til tops i trækronerne

Foto: Destination Nord

Er du klar til at klatre rundt i træerne som en abe? Nu har du muligheden hos Klatreparken Aalborg.

I de naturskønne omgivelser i Mølleparken ved siden af Aalborg Zoo er der rig mulighed for at udfolde sig som adrenalinjunkie i trætoppene. Klatreparken har 6 baner af forskellig sværhedsgrad, hvor alle kan være med. I Klatreparken kan du også suse rundt på svævebaner langt over jorden. Inden du bliver sluppet løs i trætoppene, modtager du den nødvendige instruktion fra uddannede instruktører.

Hvad er en klatrebane?
En klatrebane er en lang række af stålwirer, spændt ud mellem trætoppene og med aktiviteter/forhindringer i mellem hver trætop. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, trapezer og meget, meget mere – ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! På hvert træ på banen er der en platform, der fører til den næste aktivitet.

Oplev parken med familie og venner
Klatreparken Aalborg er den ultimative oplevelse for grupper, der ønsker en actionfyldt dag med adrenalinen pumpende gennem kroppen. For de mere jordnære, der ikke har lyst til at klatre, er det gratis at kigge på og hygge sig på den overdækkede terrasse eller ved bålstedet. Det er tilladt at nyde medbragt mad og drikke i den skønne ”Skovhytte”, hvor du også kan købe drikkevarer og snacks. Klatreparken tager meget gerne imod større grupper udenfor almindelig åbningstid – det kræver dog, at man booker på forhånd. Et gruppearrangement kan tilrettelægges på flere måder og tilgodese behov hos både store og små.

Book oplevelsen

Grupper på mere end 10 personer skal altid booke på forhånd. Et gruppearrangement kan tilrettelægges på flere måder og tilgodese behov hos både store og små. I er altid velkommen til at ringe (81813780) eller maile (aalborg@klatreparken.dk) til os, for at høre mere om de forskellige muligheder for et gruppearrangement.

Praktisk

Entrépriser
Kr. 95,- mini (3-5 år)
Kr. 135,- barn (6-8 år)
Kr. 200,- junior (9-11 år)
Kr. 275,- voksen (12 år +)

Adresse
Faunavej 7, Mølleparken
9000 Aalborg

Læs mere om Klatreparken i Aalborg 

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500