Søgaards Bryghus - Aalborgs eget mikrobryggeri

Foto: Destination Nord

Specialøl, pub og restaurant midt i Aalborg

Søgaards Bryghus rummer både bryggeri, restaurant og pub. Alt sammen under et tag. På Bryghuset brygges alt øllet i kælderen på 10h tanke. Bryghuset har altid mellem 25-30 forskellige øl på fad, afhængig af årstiden. I restauranten er der plads til ca. 140 spisende gæster. Menukortet tager udgangspunkt i det danske køkken baseret på gode råvarer.

I 2015 åbnede Søgaard’s ”The Missing Bell Brewpub”. Pubben er bygget op omkring inventar fra en gammel engelsk kirke. Kirke bænke, vinduer og prædikestol blev fragtet til Aalborg fra en nedlagt kirke i Nordengland. Det eneste der ikke var plads til, var kirkeklokken, deraf navnet ”The Missing Bell Brewpub”. Pubben ligger i forlængelse af restauranten.

Brygmesteren viser gerne bryggeriet frem og giver et indblik i øllets verden. Rundvisning kombineres med ølsmagning og gerne et måltid i restauranten.

Book oplevelsen

Bestilling på tlf. 98 16 11 14 eller 98 16 11 15

Praktisk

Pakke 1
Rundvisning i bryggeriet inkl. 3 x 20 cl. øl prøver. Varighed i bryggeriet ca. 30 min. + tiden I er om at nyde de 3 øl. Pris pr. person kr. 125,-, der afregnes for min. 12 personer.

Pakke 2
Rundvisning i bryggeriet inkl. 3 x 20 cl. øl prøver samt en let anretning. Varighed i bryggeriet ca. 30 min. + tiden I er om at nyde anretningen i restauranten. Pris pr. person kr. 275,-, der afregnes for min. 12 personer.

Adresse
C.W. Obels Plads 1
9000 Aalborg

Læs mere om Søgaards Bryghus

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500