Guidet tur på Kunsten

Foto: Kunsten

Kunsten er et levende kunstmuseum, hvor der er plads til fordybelse, forundring og fascination.

Museet huser en unik samling med over 4000 kunstværker af danske og udenlandske kunstnere, hvoraf størstedelen af værkerne er fra år 1900 og frem. I museets fem udstillingssale kan publikum opleve både den faste samling og skiftende særudstillinger. Desuden tilbyder Kunsten et bredt udvalg af arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, familieværksteder, guidede ture og andre aktiviteter, der henvender sig til alle aldersgrupper.

Kom på tur rundt i Kunstens verden

Alle virksomheder, organisationer og private personer kan bestille en guidet tur i museets samling, særudstillinger og arkitektur. Det kan være en generel introduktion, en tur gennem den aktuelle særudstilling eller en mere specifik gennemgang af værker. Den guidede tur tilrettelægges altid efter jeres ønsker og varer som udgangspunkt ca. 50 min.

Café Aalto

Når I besøger Kunsten er det oplagt, ja nærmest et must, at starte eller afslutte med frokost i Café Aalto. Vores kok Tina Jacobsen har tidligere skabt mirakler på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus – og lavet mad til den norske kongefamilie. To gange har hun fået en pris for sine desserter.

Book oplevelsen

Al booking på Kunsten foregår via vores hjemmeside.

Book jeres besøg på www.kunsten.dk/book

Menukort og booking i Café Aalto på www.kunsten.dk/cafe

Spørgsmål og særlige henvendelser kan ske til booking@kunsten.dk

Praktisk

Deltagerantal

Som udgangspunkt anbefaler vi, at en guidet tur max. inkluderer 30 personer. Vi vil altid bestræbe os på at imødekomme særlige behov eller hvis I er mere end 30 personer.

Varighed

En guidet tur varer ca. 50 minutter.

Pris

Prisen for en guidet tur i åbningstiden er på hverdage 750 kr. + museumsentré. I weekender, om aftenen og på fremmedsprog er prisen 1000 kr. + museumsentré.

Læs mere om vores priser her

Se åbningstider og andet praktisk information her

Adresse
Kong Chr. Allé 50
9000 Aalborg

Læs mere om Kunsten i Aalborg 

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500