Voergaard Slot - underholdning

Kickstart Møde- og Erhvervsturisme

Foto: Michael Damsgaard

Projektet udføres i samarbejde med MeetDanmark, og vil fokusere en række indsatser på at styrke mødedestinationers produkter og konkurrenceevne på det internationale marked.

Erhvervs- og mødeturismen har været hårdt ramt under Covid-19, hvor restriktioner og ændrede rejsevaner har giver anledning til at tænke nyt. Projektet udføres i samarbejde med MeetDanmark, og vil fokusere en række indsatser på at styrke mødedestinationers produkter og konkurrenceevne på det internationale marked.

Kickstart møde- og erhvervsturisme løber i fire spor:

Spor1: M&I

Fokus på at styrke mødedestinationernes produkter og konkurrenceevne på det internationale marked for virksomhedsmøder og incentive-rejser. 

Spor 2: Virtuelle site-inspections

Fokus på at gøre de danske mødedestinationer førende ift. virtuelle site-inspections. 

Spor 3: Bæredygtig omstilling

Fokus på at implementere initiativerne i den kommende fælles plan for bæredygtig omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme.

Spor 4: Budarbejdet

Fokus på at styrke kernearbejdet på destinationerne ift. at vinde flere internationale videnskongresser og dermed fastholde destinationernes markedsandele og Danmarks plads på ’verdensranglisten’.

Projektets udbytte for dig som aktør:

  • Fokus på fastholdelse af omsætningen hos erhvervsturismepartnerne hvis en konference eller kongres bliver udsat
  • Stærkere grundlag for salg på det internationale marked
  • Viden, som alle partnere kan få gavn af og bruge i deres salgsarbejde
  • Der arbejdes på et helt nyt marked, der potentielt både kan give salg og omsætning til erhvervsturismepartnere, samtidig med at incentive-indsatsen kommer til at etablere samarbejde på tværs af partnere
  • Synlighed for de partnere, der arbejder med virtuelle sitevisits. Sporet hjælper også dem, der ikke gør, ved at tilbyde at kunne lave virtuelle sitevisits hos dem

Tidsperiode

Maj 2020 – September 2021

Bevillingsgiver

Projektet er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Portræt af Helle

Project Manager

helle@aalborgcvb.dk