Familie i Lille Vildmose

Bliv bedre til at kommunikere bæredygtighed

17.8.2022
Foto: Nicolas Cho Meyer

For erhvervs- og mødeturismevirksomheder starter snart et nyt rådgivningsforløb, der gør dig stærkere i at kommunikere om bæredygtighed og skærpe virksomhedens bæredygtige profil.

Forløbet består af en række fælles workshops såvel som op til 20 timers individuel rådgivning, hvor kompetente kommunikationsrådgivere med udgangspunkt i jeres konkrete udfordringer hjælper med at udforme en kommunikationsplan, der får jer i mål med at fortælle de gode historier om virksomhedens bæredygtige tiltag.  

Derudover får I mulighed for at lære om metoder og værktøjer til at kommunikere bæredygtighed og for at deltage i netværksaktiviteter sammen med andre, der har lignende udfordringer som jer.

For at kunne deltage skal virksomheden skal have 10-200 medarbejdere og være enten erhvervs- og mødeturismevirksomhed eller leverandør til sektoren. Det kan fx være hoteller, konferencesteder, messecentre eller leverandører som producenter eller serviceudbydere.

Der er plads til 20 virksomheder, og du ansøger her.

Rart at vide:

  • Forløbet strækker sig fra september til december 2022.
  • Det er gratis og giver adgang til op til 20 timers rådgivning.
  • Der er ansøgningsfrist den 31. august 2022.

Bag projektet står MeetDenmark, Erhvervsministeriet, VisitAarhus, Destination Fyn, Wonderful Copenhagen og Destination Nord.

Vil du vide mere?

Kontakt Project Manager Nanna Bentzen, nb@destination-nord.dk