Aalborg Havnefront

Aalborg Havnefront

Foto: Adam Lehn

Aalborgs havnefront har i løbet af de seneste år gennemgået en forvandling. Hvor det før var byens travle industrikvarter, kan du i dag opleve en oase i byens rum med arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning - helt ned til vandet.

Restauranter på havnefronten

Der er rig lejlighed til at få stillet sulten på Aalborg Havnefront. 

Liste
Kort
Restaurant Fauna - Musikkens Hus
Foto: VisitAalborg

Restaurant Fauna - Musikkens Hus

Restaurant Fauna ligger i den arkitektoniske perle Musikkens Hus med udsigt til Limfjorden.

Læs mere
Grøn oplevelseRestaurant JØRN
Foto: Per Bille

Restaurant JØRN

Restaurant JØRN, Utzon Centers restaurant, byder på lækker mad lavet af sæson-baserede friske råvarer. Retterne serveres imens du sidder og nyder den smukkeste udsigt over Limfjorden.

Læs mere
Restaurant Fusion
Foto: VisitAalborg

Restaurant Fusion

I smukke rammer lige ud til Limfjorden ligger Restaurant Fusion, som byder på kulinarisk inspiration fra det europæiske og asiatiske køkken. Her er det helhedsoplevelsen, der er i fokus.

Læs mere
Prinses Juliana
Foto: VisitAalborg

Prinses Juliana

Restaurantskibet Prinses Juliana indbyder til autentisk stemning, fantastisk udsigt og udsøgt gourmet mad. Den flydende restaurant beliggende ved Vestre Havnepromenade i Aalborg er et besøg værd!

Læs mere

Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken

Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken er Aalborgs første permanente Streetfood marked. Her er gastronomiske oplevelser og lokale råvarer i højsædet. Markedet er placeret på Skudehavnen i Vestbyen.

Læs mere