Aalborg Convention Bureau
Salling Rooftop Aalborg

Planlæg møder og konferencer i Nordjylland

Foto: Kjetil Løite

Aalborg Convention Bureau er sat i verden for at hjælpe dig fra inspiration til detailplanlægning. Med 30 års erfaring i at planlægge og håndtere nationale og internationale konferencer har vi meget at byde på.

Det gælder om at bevare overblikket, når du skal planlægge og afvikle succesfulde møder og konferencer. Som projektansvarlige i Aalborg Convention Bureau er vi vant til at jonglere med idéer, ønsker, behov, krav og forventninger, ligesom vi har masser af erfaring forbundet med at beskrive, definere og aftale, hvad du beslutter dig for i processen. Først og fremmest kender vi Aalborg og Nordjylland som vores egen bukselomme, og den store indsigt og viden vil vi gerne dele med dig.

Kildeparken

Foto:Enjoy Nordjylland

Musikkens Hus

Foto: Lasse Bruhn / Koebenhavnsk

Vi hjælper gerne med de store og kreative træk, ligesom vi kan gå ned i at planlægge et detaljeret budget og hjælpe med tilbud, kontrakter og betingelser. Det er vigtigt for os, at der ikke er dumme overraskelser, uventede situationer og spild af ressourcer, som kan sætte et negativt aftryk på helhedsoplevelsen af din begivenhed.

Mette Dam, Project Manager

AKKC

Foto:Michael Damsgaard

Med fra start til slut

Du kan med fordel inddrage os tidligt i processen, hvor spørgsmålene er mange, og den kreative proces er skudt i gang i forhold til at tænke i muligheder for mødesteder, sociale aktiviteter, transport, mad og drikke samt alt det andet, der skal gøre begivenheden uforglemmelig. Er du midt i planlægningen, så spørg os endelig også til råds, hvis du lige mangler det ekstra til at gøre din begivenhed endnu bedre.

Tag os med på råd

Aalborg Convention Bureau svarer både på mail og telefon, ligesom vi meget gerne vil møde dig for at få vendt alle tanker og idéer, inden du kommer for langt i planlægningen. Vi hjælper helt uforpligtende og gratis, da vi er sat i verden for at gøre møder og konferencer i Nordjylland til en ubetinget succes.