Travetur i Troldeskoven

Foto: Destination Nord

Tag en guidet travetur i noget af Danmarks smukkeste natur - Rold Skov, Rebild Bakker og slut turen af med nogle lækkerier på Rold StorKro.

Nyd en frisk travetur på ca. 90 min. med kyndig og underholdende guide. I kan bl.a. besøge Troldeskoven og nyde de 350 år gl. forkrøblede bøgetræer. I kan samtidig blive helbredt for diverse skavanker i Heksens træ, gå på kildevandring til en af områdets mange vandrige kilder og besøge krybskytten og spåkonens hus for foden af Rebild Bakker. Undervejs på turen fortæller jeres guide underholdende historier om egnen og dens originaler.

Lækker mad i Panoramarestauranten

Vel tilbage på Rold StorKro, har kokkene f.eks. forberedt en dejlig frokostbuffet eller en lækker 3-retters middag. Måltidet nydes i Panoramarestauranten med udsigt over Gravlev Ådal og dådyrene i folden lige foran hotellet.

Områdets flotteste minigolfbane

Efter frokosten er der mulighed for at tage en dyst på Rold StorKros flotte minigolfbane. Med sine 18 huller er den anlagt som en miniature af en rigtig golfbane – uden sidestykke egnens flotteste og mest spændende minigolfbane.

Book oplevelsen

Booking på tlf. 98375100 eller rsk@rold.dk

Praktisk

Busparkering ved Rold Storkro

Deltagerantal
Minimum 25
Maximum 100

Varighed
90 minutter

Pris

- Guidet travetur & Dejlig frokostbuffet med sild, fiskefilet samt et udvalg af kolde og varme lækkerier og ost. DKK. 215 pr. person (tillæg for udvidet søndags- og helligdagsbuffet)

- Guidet travetur & 3-retters Krondyrsmenu (laks, krondyrkølle & dessert) DKK 298 pr. person

- Minigolf DKK 50 pr. person.

Adresse

Vælderskoven 13
9520 Skørping

Læs mere om Rold StorKro

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500