Slå jer løs i Nordjyllands sjoveste FunCenter

Foto: Destination Nord

Er I en større gruppe, der gerne vil have noget sjov? Så er FunCenter det helt rigtige sted for jer.

FunCenter er et eventcenter med en masse sjove og skøre aktiviteter, centralt placeret i Aalborg. I bestemmer selv, hvor mange af de 30 forskellige aktiviteter, I vil prøve der er aktiviteter for alle aldre. Jeres selskab bliver delt op i hold, som dyster imod hinanden, imens FunCenters friske eventinstruktører guider jer rundt og holder styr på, at humøret og sikkerheden er i top. 

FunCenter tilbyder bl.a. paintball, lasergames samt fire eventhaller med sjove aktiviteter, som for eksempel human football table, lokumsræs, bubble soccer, promille hockey, rodeotyr, sumobrydning og meget andet. Booking inden ankomst er påkrævet.

Læs mere på FunCenters hjemmeside og se aktuelle priser og kampagner.

Barområdet
FunCenter har et større barområde. Her er der mulighed for at nyde kolde sodavand, øl og snacks. Det er gratis at reservere et bord i deres barområde i forbindelse med besøget. Ønsker I at spise i FunCenter skal maden forudbestilles gennem FunCenters samarbejdspartnere.

Book oplevelsen

FunCenter har åbent ved forudbestilling - kan kontaktes alle ugens dage mellem 9.00-21.00 på tlf. 28312101

Praktisk

Adresse
Poul Larsens vej 14
9000 Aalborg

Læs mere om Funcenter i Aalborg 

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500