Røverlejr i Rold Skov

Foto: Røverlejr.dk

Røverlejren i Rold Skov er en unik, mindeværdig oplevelse, som kun de allerfærreste har prøvet. Den er noget, der vil blive snakket om længe.

35 kilometer Syd for Aalborg ligger Danmarks største skov, Rold Skov. Den 80 km² store skov rummer folklore, sagn, legender og ikke mindst sin helt egen Røverlejr. 

Mulighederne er mange, for et festligt arrangement i røverlejren. Hvert arrangement skræddersyes altid efter den enkelte arrangørs ønsker.

Med Røverkjællingen i skoven 

Dagen kunne f.eks. begynde med at din gruppe mødes ved samlingsstedet for Røverlejren, lige i udkanten af skoven. Her modtages gæsterne af Røverkjællingen, der går i spidsen for skovturen, og undervejs fortæller hun gruopvækkende og blodige historier om skoven og røverne.

Øksekast, bueskydning, langsavning - og lækkert røvermåltid

Når gæsterne ankommer til Røverlejren midt i skoven, kan gæsterne deltage i sjove konkurrencer som langsavning, øksekast og bueskydning, inden der serveres et lækkert røvermåltid. Under spisningen fortsætter røverne underholdningen med bl.a. sang, musik og optrin. Alt foregår i træernes skygge under store udspændte sejl, som forhindrer, at regn kan spolere de mange gode oplevelser i røverlejren.

Book oplevelsen

Arrangementet bookes på tlf. +45 9839 2716 eller mail vivian@roldhoej.dk

Praktisk

Busparkering ved Rebildporten, Rebildvej 25A, Rebild

Deltagerantal
Minimum 25
Maximum 600

Varighed
fra 2 timer

Pris
fra 8500,-* inkl. Guidet travetur, røveroverfald, konkurrencer, troubadour og velkomstdrink

*Mad og drikke skal der også til. Menuerne koster fra DKK 500 til 650 inkl. drikkevarer. 
Se menuerne på http://roeverlejr.dk/

Adresse

Rebildporten
Rebildvej 25A, Rebild 
9520 Skørping

Læs mere om Røverlejr i Rold Skov

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500