Oplevelser på Racing Arena Aalborg

Foto: Destination Nord

Racing Arena Aalborg er meget mere end blot en væddeløbsbane - det er en grøn oase midt i Aalborg, som rummer mange muligheder for at afholde forskellige typer events og gruppearrangementer.

Udflugt til væddeløbs- og storløbsdage

Oplev autentisk væddeløbsstemning når de imponerende heste suser forbi i trav eller galop, ledsaget af speakerens intense stemme i højtaleren. Der er over 30 løbsdage om året og banen i Aalborg er en af de få væddeløbsbaner i Danmark, der både har en travbane og en galopbane.

Der er flere såkaldte storløbsdage om året, som er oplagte til en gruppetur for familien, foreningen eller vennerne m.m. I 2018 skal DM for travtrænere, DM for 5-årige hopper, DM i Monté ryttere, DM for kvindelige Galopjockeyer og DM for Travjockeyer afgøres på anlægget Racing Arena Aalborg.

Den 21. august er der Aalborg Galop Derby hvor traditionen tro skal de smukke, store eller sjove hatte frem fra skabet til hattekonkurrencen, som er en del af Derby stemningen.

Aalborg Store Pris væddeløbsweekenden, den 15. – 16. september, er den ubestridt største løbsweekend på Racing Arena Aalborg, med en masse aktiviteter både for børn og voksne. Derby Revanchen afgøres d. 16 september og der er selvfølgelig en række spændende væddeløb på programmet i denne væddeløbsweekend.

Gruppe-, firma- eller loge-events

På alle løbsdage tilbyder Racing Arena Aalborg en unik oplevelse, hestekræfter, fart og spænding der sparker r..

Oplev sport og spænding kombineret med en dejlig middag med panoramaudsigt over væddeløbsbanen.

Kontakt Racing Arena Aalborg på event@aav.dk og hør nærmere om hvordan du får en rundvisning bag kulissen i staldene og ser, hvorledes heste og kuske forbereder sig til løbene. Racing Arena Aalborg kobler en værtinde på netop dit selskab, og sørger for I bliver introduceret til sporten og får information om spillets regler.

Det er også muligt at arrangere særlige events på øvrige dage. Racing Arena Aalborg hjælper gerne med at strikke lige akkurat den dag sammen, som I ønsker. Kombiner f.eks. en god middag i restauranten med en omgang ponytrav eller travløb i tandem-sulky – måske skal logens præsidenter eller afdelingslederne dyste om årets titel som travchampion?

Virksomhedsbesøg / rundvisning

Har du lyst til at komme på virksomhedsbesøg på væddeløbsbanen og få en rundvisning samt et indblik i hverdagen på en sportsarena, er dette naturligvis også muligt. Kontakt Racing Arena Aalborg på 888 112 07 eller mail event@aav.dk forhør om mulighederne.

Picnic
Arealerne omkring væddeløbsbanen indbyder også til en picnic i det grønne. Ved indkørslen til drive in parkeringen, findes grønne arealer hvorfra der er udsigt over banen og de 2 idylliske søer. Her kan madpakken nydes i fred og ro mens man overværer hestene træne på banen. På terrassen ved hovedbygningen findes også borde til fri afbenyttelse og her ligger også en hyggelig legeplads til børnene.

Book oplevelsen

Kontakt Racing Arena Aalborg på +45 8881 1207 eller info@aav.dk for at booke eller høre mere om de forskellige tilbud

Praktisk

Adresse
Skydebanevej 25
9000 Aalborg

Læs mere om Racing Arena Aalborg

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500