Oplev Aalborg på to hjul

Foto: Destination Nord

Aalborg Tours tilbyder dagligt guidede ture i Aalborg, både til større og mindre grupper. De tilbyder bl.a. ture til turister, erhverv, skoler m.m.

Aalborg Tours tilbyder ture fra maj til oktober og fokuserer på en lokal og personlig oplevelse til hver enkelt deltager – uanset om du er en del af en mindre gruppe, eller booker en privat tur.
Hvis du vil opleve byen, er Aalborg Tours’ guidede cykelture, byvandringer eller deres populære mad- eller besættelsesture, en oplagt mulighed.

Med Aalborg Tours oplever du byens hovedattraktioner og får fortalt byens historie, når guiden fører dig sikkert forbi de forskellige seværdigheder. Guiden deler ud af sin viden om blandt andet Aalborgs transformation fra industriby til kultur- og vidensby og om hvordan Aalborgs historie udspillede sig i blandt andet vikingetiden, under besættelsen og frem til i dag.

Aalborg Tours dækker alle dine behov

Man kan også vælge at benytte sig af Aalborgs Tours’ mere normale ture, dog med et twist. Måske på et andet sprog end dansk? Eller hvad med en historisk vin- og øl-tur? Eller en aftentur, hvor der er mulighed for at udforske Aalborg om aften og natten?

Aalborg Tours’ guider er pålidelige, servicemindede og personlige i deres fremstilling af Aalborg og byens historie og seværdigheder.

Hvis du besøger Aalborg sammen med din familie, venner eller kollegaer og ønsker en tur, som er designet specielt til jer, så kontakt endelig Aalborg Tours. De kan hjælpe med at lave en uforglemmelig tur.

Se hele Aalborg Tours' udvalg af ture og priser lige her…

Book oplevelsen

Book en tur eller læs mere om vores koncept her

Praktisk

Aalborg-Tours.dk 
Gabels Torv
9000 Aalborg

Skype: Kenneth.Pinsker1
Tlf.: +45 6012 4229
Info@bikemedia.dk

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500