Koncert

Kulturpakke PLUS - kulturpakke med det, I ønsker!

Foto: Palle Westergreen

Sammensæt jeres helt egen kulturpakke med netop det, I ønsker!

Aalborg Kongres & Kultur Center tilbyder at sammensætte unikke kulturpakker til alle sine kulturarrangementer (med forbehold for udsolgt) ved grupper på minimum 10 personer.

Kulturpakke PLUS indeholder billet til det ønskede kulturarrangement, og derudover er det helt op til jer, hvad I ønsker at tilkøbe.

Eksempelvis velkomstdrinks og middag inden forestillingen, og efterfølgende et besøg backstage, hvis muligt. Aftenen kan afsluttes i den hyggelige engelske pub i kælderen hos Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der er mulighed for keglespil. Ønsker I at overnatte, arrangerer Aalborg Kongres & Kultur Center også gerne det for jer.

En Kulturpakke PLUS kan også kombineres med andre oplevelser i Aalborg såsom besøg i Aalborg Zoo eller en Aalborg Beerwalk. AKKC er behjælpelige med at finde den helt perfekte sammensætning til netop jeres Kulturpakke PLUS.

Fordelen ved Kulturpakke PLUS er, at I nøjes med at have én kontaktperson i AKKC, som booker det hele – helt uden ekstraomkostninger for jer!

Book oplevelsen

Kontakt Hanne Møller hos Aalborg Kongress & Kultur Center, for at høre mere om Kulturpakke PLUS på tlf. 99 35 55 80 eller hm@akkc.dk

Praktisk

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Læs mere om Aalborg Kongres & Kultur Center

Flere oplevelser for grupper