Få et adrenalinkick og vind i håret

Foto: Destination Nord

Er I klar til en oplevelse ud over de sædvanlige? Der tilbydes oplevelsesture i en 12 personers båd. RIB-IT lægger gerne turen efter jeres ønsker.

Turforslag: Limfjorden eller middag på Læsø
Den gamle industriby tager sig godt ud fra søsiden. Med en tur på Limfjorden suser I forbi Aalborgs havnefront, nybyggerier og videre til Aalborg Havn med store fragtskibe til Grønland og vindmølleproduktion. Turen kan gå videre til Hals, hvor I kan slå et smut ud i Kattegat og få lidt ekstra skumsprøjt i håret. Gør et stop i Hals og få fyldt depoterne op, inden I sejler tilbage til Aalborg. 
RIB-IT arrangerer også ture til Læsø eller hele Nordjylland rundt. På længere sejladser gøres stop i nogle af de hyggelige havnebyer, der ligger i området.

Særlige arrangementer
I kan også booke arrangementet Sejl og Spis, hvor I får en unik oplevelse med sejlads og gastronomi. RIB-IT sejler jer til den ønskede restaurant, hvor I nyder lidt mad og derefter sejler retur. 
Til arrangementet Watercast har I muligheden for at være frømand for en dag. Båden tager fart, og ved ca. 20 knob giver den rutinerede pilot GO, hvorefter 2 personer ruller ud fra pontonerne og rammer vandet på ryggen. I slår et smut eller to, inden båden vender og laver opsamling.

Sikkerheden er i top 
Båden er af mærket TORNADO, der har mere end 40 år i branchen og er designet til store bølger. RIB-IT går ikke på kompromis med sikkerheden og deres piloter sørger for, at hverken båd eller mennesker bliver presset ud i ekstreme situationer. Personer og materiel er forsikret gennem Søassurancen og Codan. Bådene synes og godkendes af Søfartsstyrelsen, og piloterne har gennemført sejlprøve med en repræsentant fra Søfartsstyrelsen.

Book oplevelsen

Kontakt RIB-IT for at høre nærmere om gruppearrangementer på tlf. +45 2539 3910 eller mail@rib-it.dk

Praktisk

Priser
Watercast, 12 personer, ca. 1 time: 3.400 kr. 
For kortere ture kontaktes RIB-IT

Adresse
Bådplads ved havnefronten
Strandvejen 12C 
9000 Aalborg

Læs mere om Rib-It

Yderligere inspiration

Har du brug for yderligere inspiration til sammensætningen af en spændende tur, hjælper vi gerne. Kontakt os på info@destination-nord.dk eller 99317500