Mortens Kro suiter

Gourmetophold i Aalborg

Foto: Mortens Kro

Nyd et lækkert gourmetophold i Aalborg, hvor du kombinere et ophold på et af Aalborgs hoteller med et besøg på en lækker restaurant.

Trænger du til forkælelse? Aalborg er fyldt med lækre spisesteder og overnatningsmuligheder med både byliv, natur, attraktioner, kunst, arkitektur og fede oplevelser tæt på. Nyd et gourmetophold med lækkert mad i topklasse og overnatning på et lækkert og centralt hotel. 

Kompas Hotel x Alimentum

Restaurant Alimentum

Foto:Rasmus Palsgård

Kompas Hotel Aalborg

Foto:Enjoy Nordjylland

Spis på restaurant Alimentum i smukke omgivelser i Musikhuskvarteret, og overnat fem minutters gang derfra på havnefronten på Kompas Hotel. I Løkkegade, med en central beliggenhed tæt på Musikkens Hus og Nordkraft, kan du nyde en middag på højt niveau. Med fokus på bæredygtighed med gode råvarer fra det økologiske landbrug Højgården i Lille Vildmose, får du en madoplevelse i særklasse. Overnat et stenkast fra Alimentum på Kompas Hotel. Hotellet var tidligere sømandshjem, men er i dag et moderniseret hotel beliggende centralt i Aalborg. Nyd en Primus menu på restaurant Alimentum bestående af 14 retter, med mulighed for vinmenu, kaffe og sødt, overnatning i Superior suite og slut af med en velsmagende morgenmad på Kompas Hotel. 

Læs mere om opholdet

Mortens Kro Suiter x Mortens Kro

Mortens Kro

Foto:Mortens kro

Mortens Kro

Foto:Mortens kro

Oplev lækker mad og overnatning på årets restaurant 2017 med et gourmetophold i hjertet af Aalborg. Både mad og suite er i høj klasse og en oplevelse værd. Nyd en gastronomisk middag i restauranten bestående af et glas champagne, appetitvækker, 5-retters menu med vin og kaffe/the med sødt. Dette er efterfulgt af en luksuriøs overnatning i suiten med morgenmadsservering mellem 8.00-10.00. Mortens Kro har af Nordjyske fået seks gafler og ligger i hyggelige omgivelser i Aalborg midtby, nærmere bestemt Mølleå Arkaden, ikke langt til shopping, parker og byliv. Er du nysgerrig på, hvordan maden bliver lavet er køkkenet åbent, så det er muligt at tage et kig og blive inspireret. Restauranten har gennem tiden fået mange stjerner, og er højt på listen når de bliver uddelt både pga. maden, men også for valg af vine.

Læs mere om opholdet 

Comwell Hotels Hvide Hus x Restaurant Vesterbro

Comwell Hvide Hus

Foto:Enjoy Nordjylland

Comwell Hvide Hus - mad

Foto:Comwell Hvide Hus

Nyd et gourmetophold på klassiske og stilfulde Comwell Hvide Hus i Aalborg centrum. Hotellet har fantastisk udsigt til de syngende træer i Kildeparken, fjorden og Aalborg by. Både hotellet og restauranten er lækker, stilren og eksklusiv. Med lækre og lokale råvarer og mad i nordisk stil, sikres du en fantastisk smagsoplevelse i restaurant Vesterbro, beliggende på 1. sal med udsigt over byen. Fra restauranten kan du tage et kig i det åbne køkken og blive inspireret. Nyd en 2-retters middag eller buffet sammensat af kokken, overnatning og morgenmad fra 569 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Der er ikke langt til museumsbesøg, shopping og afslapning. Ikke langt derfra kan du opleve moderne kunst på et af Danmarks største museer Kunsten. Med blot få meters gang kan du nyde tonerne fra De Syngende Træer og bl.a. Cliff Richard, Sting og Stevie Wonder i Kildeparken. Er det shopping der frister, er dette også lige om hjørnet.

Læs mere om opholdet

Scheelsminde Herregårdshotel x Restaurant Bühlmann

Scheelsminde Herregårdshotel

Foto:Scheelsminde Herregårdshotel

Scheelsminde Herregårdshotel

Foto:Scheelsminde Herregårdshotel

Oplev et signaturophold på Scheelsminde Herregårdshotel, som ligger lige udenfor byen, men tæt på centrum. På Restaurant Bühlmann, tilhørende hotellet får du en madoplevelse med fransk gastronomi af høj kvalitet med grønt, frugt og bær fra hotellets egen køkkenhave. Udover god mad og seks gafler fra Nordjyske, har restauranten skønne rammer med park, terrasse, drivhus og vinkælder. Se frem til en Tasting menu, bestående af 15 retter i disse smukke omgivelser. Nyd et lækkert ophold med frugt og chokolade på værelset, kaffe og sødt i baren, 15 retter i restauranten, bobler og 5 vine eller saftmenu, kaffe og petit fours, overnatning i juniorsuiten og morgenmad. Et hotelophold med alt hvad hjertet begærer, med en hyggelig atmosfære og velsmagende mad.

Læs mere om opholdet

Pier 5 Hotel x Restaurant Fauna

Suite på Pier 5 Hotel

Foto:Familien Bühlmann

Musikkens Hus i Aalborg

Foto:Mette Johnsen

Tag på en ekstraordinær sanseoplevelse på Aalborg Waterfront, hvor Pier 5 Hotel og Restaurant Fauna har slået sig sammen. Restaurant Fauna er placeret i én af Aalborgs mest ikoniske og smukke bygninger på havnefronten – nemlig Musikkens Hus. Restaurant Fauna byder på 11 retter i deres sæsonorienterede univers, med en ren, frisk, enkel og bæredygtig tilgang til måltidet. Pier 5 Hotel har Aalborgs største og mest luksuriøse suiter på 70 kvm med panoramaudsigt over Limfjorden. Her finder ud også VAERFT Cocktail Bar hvor du hurtigt vil opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil.

Læs mere om opholdet