Digitale byvandringer

Foto: Lasse Bruhn / Koebenhavnsk

Med en digital guide til byvandringer på din telefon kan du gå på opdagelse i Aalborg. De digital byvandringer guider til det historiske Aalborg, byens street art, viser highlights og specielt for børn.

Med en digital guide til byvandringer kan du med din smartphone i hånden gå på digitale byvandringer i Aalborg. Undervejs vil du få fortalt spændende historier og fakta om Aalborg og opleve steder i Aalborg som man ellers ikke lige kommer forbi.

Oplev Det Historiske Aalborg

Foto:Enjoy Nordjylland

Oplev det historiske Aalborg

Kom med 400 år tilbage i tiden og lad den lokale tjenestepige, Marie, guider dig gennem 1600-tallets Aalborg. Turen vil med en blanding af historiske fakta, sjove historier og skuespil, give dig en anderledes indsigt i Aalborgs historie. Husk høretelefoner til din smartphone, da turen består af lydklip på de forskellige lokationer. Lydsporet af produceret af Det Hem’lige Teater.

Varighed: 2-3 timer

Start Oplev Det Historiske Aalborg turen

Street art i Aalborg

Foto:Kim Mikael Jensen

Aalborg Street Art

Gå på opdagelse i Aalborgs store, udendørs galleri, og oplev den spændende, nye street art der er skudt frem gennem de seneste år. Med over 65 værker, er der masser af store oplevelser i vente.
Guiden viser dig hvor du finder værkerne. Du bestemmer selv rækkefølgen og hvor mange værker du vil se. 

Varighed: Du kan bruge en hel dag på at udforske Aalborgs street art – eller blot en halv time. Det er op til dig.

Start Aalborg Street Art turen

Hjelmerstald i Aalborg

Foto:Kim Mikael Jensen

Aalborg City Highlights

Med Aalborg City Highlights bliver du guidet rundt til 6 udvalgte "highlights" i Aalborg.  Du kommer igennem små hyggelige gader, forbi historiske bygninger og moderne arkitektur. 

Varighed: Turen tager 1-2 timer at gennemføre. 

Start Aalborg City Highlights turen

Aalborg i børnehøjde

Foto:Destination NORD

Aalborg i børnehøjde

Bliv guidet til de sjoveste, gratis oplevelser for børn i Aalborg

Er I klar til at opleve Aalborg med leg, spænding og en lille smule gys undervejs? Så kan I godt glæde jer. Vi har samlet en række sjove og gratis oplevelser rundt omkring i Aalborg, som giver jer mulighed for at få set noget af den skønne by.

Start Aalborg i Børnehøjde turen

Sådan gør du

Digitale byvandringer er en webapp, som kører i din smartphones browser. Når du vælger en rute du vil prøve, skal du give webapp’en lov til bruge telefonens gps, samt tillade kendskab til din lokalitet. Herefter viser app’en, via et kort, rundt til forskellige punkter – eller motes – som du kan låse op, når du er tæt nok på. 

Digitale byvandringer er et nyt koncept, som vi prøver af hos Enjoy Nordjylland. Har du spørgsmål, finder du fejl eller har du kommentarer, hører vi meget gerne fra dig på info@destination-nord.dk