Enjoy Nordjylland

These Shapes are made for Dancing

Aalborg Teater byder velkommen til forestilling og gratis workshops.

Astrofysik, koreografi og graffiti mødes i forestillingen These Shapes are made for Dancing

En række af Danmarks bedste dansere, tegnere og videnskabsfolk indtager Kunstens skulpturpark og giver Kunstens mure liv og farver.

Koreograf, danser og hiphopper Steen Koerner har skabt et værk, hvor parken og dens mure iscenesættes. Publikum vandrer gennem installationer, inviteres indenfor i magiske kuber og ender ved loungescenen til en smuk koreografi med Koerner og tre fremragende dansere og musik af Tue Track.

10 af Danmarks bedste graffitimalere har udsmykket kuberne, der byder på fortællinger om universet af forfatter Tor Nørretranders, astrofysiker Tina Ibsen og arkitekt Juhani Palaasmaa.

These Shapes are made for Dancing forener street art, dans, geometri, filosofi og billedkunst. Steen Koerner er inspirereret af den kunst- og arkitekturhistoriske arv fra Bauhaus-skolen og modernismen og mange års samarbejde med arkitekt Olafur Eliasson.

Forestillingen opføres 12 gange over seks dage i perioden 15. – 22. juni 2021.

Mellem forestillingerne er det muligt at opleve værkets installationer på egen hånd.

Gratis workshops
I forbindelse med forestillingen These Shapes are made for Dancing kan du deltage i en række workshops i perioden 8.- 22. juni. Undervisningen tager afsæt i forestillingen, de malede former og øvrige kulisser og Steen Koerners geometriske system. Workshopperne inddrager både fysisk træning og kunstformidling.