Gå til indhold
©  Foto:

Store Badedag med Chapper

KLAR, PARAT – BAD! Kunsten skyder sommeren helt i gang med den traditionsrige Store Badedag – og i år skaber vi endnu mere børnefestivalstemning med fantasifulde blomstervæsner, grillmad og gratis is!

DR-stjerne, rapper og skuespiller, Chapper, er vært på dagen, hvor byens sjoveste, mest uforudsigelige springvand åbner officielt. Og hele familien  inviteres til en dag med grill, børnefestivalstemning og underholdning.

Rul tæppet ud på den grønne plæne, nyd sommeren, samværet og duften af grillmad fra Brasserie Kunsten. Køkkenchefen, Thomas, trækker ud i parken og laver både grillspecialiteter, pølsehorn og pizzasnegle. Når sulten er blevet stillet, kan man begive sig på opdagelse i parken, lave blomstervæsner i Kreativitariums workshop, blive til en slags kunstværk ved vores ansigstmalingsstation eller vinde over mor i havespil. Der er en gratis Filur-is pr. barn, så længe lager haves.

Hvis I vil starte dagen med brunch, er det en god idé at booke bord på forhånd.

Dagens program

Aktiviteterne i parken starter klokken 11.00. Efter showet med Chapper inviterer vi børn og legeglade voksne ind i springvandet, hvor vandstråler skyder op fra springvandet til grin, hvin og gys.  

Kl. 11.00 Skulpturparken åbner med Kreativitariums familieworkshop

Kl. 11-13 Ansigtsmaling i parken

Kl. 13.00 Chapper optræder

Kl. 13.45 Springvandet åbner

Kl. 15.00 Tak for i dag! Kreativitariums workshop og øvrige aktiviter i parken slutter for i dag.

Kl. 17.00 Museet lukker

Mød os her: