Gå til indhold
©  Foto:

Sommerrevyen i Aalborg

Sommerrevyen vender tilbage til Aalborg i 2022. Der er lagt op til revyfest, når Odense Sommerrevy ligger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center.

Sommerrevyen kommer med et nyt toptunet skuespillerhold til Sommerrevyen i Aalborg som dukker op fra 2. september til og med 4. september 2022. Holdet består af Lone Rødbroe, Henrik Koefoed, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad. Et fantastisk hold med masser af erfaring, spændvidde, musik og komisk talent.

Lone Rødebro bliver det nye ansigt i Sommerrevyen. Lone er en humørbombe ud over det sædvanlige. Revygenren mestrer hun til fulde, og det har hun vist både i AKKC, Hjørring og også i Sønderborg Sommerrevy et utal af gange. Hun er en flittig teater-skuespiller, og kan også opleves i ”Overleverne” på TV2, og “Når ulven kommer” på DR1.

Henrik Koefoed var med for første gang i 2021 og kan både synge, være komisk og eftertænksom. Mange publikummer vil huske Henrik som H.C. Andersen. Henrik er bl.a. også kendt for ”Ørkenens sønner”, og så har han et særligt hjerte for Aalborg, hvor han både har studeret på Nordjysk Musikkonservatorium og haft sin første rolle på Aalborg Teater.

Thomas Mørk har været med fra starten i Odense Sommerrevy, så det er svært at forestille sig en Sommerrevy uden en Thomas Mørk. Hvert år udmærker han sig med sit kæmpe talent for komik og sin måde at formidle humor med sit gummiansigt og vanvittige kropssprog.

Vicki Berlin har også været med fra starten og bidraget til Odense Sommerrevys succes gennem årene. Hun har både skrevet teksten til og udført rollen som figuren Camilla. Udover revy har Vicki også medvirket i international film. Så endnu en meget alsidig og engageret skuespiller.

Lars Arvad har skabt succesen Odense Sommerrevy i 2016, og er også på scenen i 2022, hvor man kan grine over hans fynske lune figurer. Odense Sommerrevy er på få år vokset til at være én af landets største revyer og er blevet en fast tradition for et stort revyelskende publikum.

Med dette hold bliver det uden tvivl endnu en revyfest i AKKC.