Gå til indhold
©  Foto:

Skagen

På toppen af Danmark ligger Skagen, der er kendt for sine karakteristiske gule huse, de store Skagens-malere, det helt specielle lys og ikke mindst Grenen

Grenen er stedet hvor du kan opleve det unikke naturfænomen med bølgerne fra Skagerak og Kattegat der bruser sammen.

Med en ekskusion til Skagen får du en gylden mulighed for at netværke med de øvrige deltagere i en uformel atmosfære, samtidig med at I får et væld af helt specielle oplevelser - mulighederne er mange i Skagen.

Oplev hvidklædte tjenere stå klar på Grenen med champagne og jordbær, som du kan nyde, inden du smøger bukserne op og prøver den fascinerende oplevelse at stå med et ben i hvert hav.

På Skagens Museum kan du opleve det unikke Skagen-lys og den særlige natur, der er gengivet på smukkeste vis af de mange kendte Skagensmalere som bl.a. Krøyer, Ancher og Drachmann.

Skagens Museum tilbyder sin unikke ramme til eksempelvis eksklusive receptioner, som du kan afholde i den stue, hvori Skagensmalerne oprindeligt indtog deres måltider og dyrkede det særlige kunstnersamvær, Skagen var så kendt for.

I Skagen Odde Naturcenter, der er tegnet af den verdenskendte Aalborgensiske Jørn Utzon, får Utzons fantastiske fornemmelse for lysindfald frit spil i rum, der både kan benyttes til mindre konferencer, kick-off arrangementer eller til en utraditionel get-together.

På Skagen Havn ligger de legendariske røde fiskepakhuse tegnet af Thorvald Bindesbøll og især om sommeren er der en helt speciel stemning på havnen. Her serveres der et bredt udvalg af retter lavet af friske fisk og skaldyr fanget i de omkringliggende have.

Skagen byder desuden på gourmet-oplevelser i verdensklasse og har restauranter der nærmer sig Michelin-stjerner, mens andre har fået udmærkelser i White Guide - Nordens førende restaurantguide.

Ovenstående er kun et lille udpluk af de mange muligheder, der er for helt unikke oplevelser i Skagen.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om mulighederne i Skagen.