Enjoy Nordjylland

Scandic Aalborg City

Tæt på Aalborgs midtby ligger Scandic Aalborg City. Hotellet ligger i direkte tilknytning til Aalborg Kongres & Kultur Center, så hvis du afholder din konference her, kan du gå tørskoet fra hotellet til konferencestedet – uanset vejret

 

     
0116168 0 km7 km

Hotellet

Scandic Aalborg City har en hyggelig lobbybar, hvor du enten kan få lidt arbejde fra hånden, nyde en drink eller en kop kaffe med andre deltagere eller bare læne sig tilbage og fordøje dagens mange input.

Værelser

På Scandic Aalborg City er der 168 moderne og komfortable værelser, som er fordelt på fire forskellige værelsestyper. Værelserne er indrettet i skandinavisk stil og har alle klimaanlæg, bad og toilet, TV med adgang til alle kanaler samt telefon og gratis wi-fi. Værelserne på hotellets øverste etage har en smuk udsigt over Aalborg by og hotellet er handicapvenligt, 100% røgfrit og Svanemærket.

Som gæst på Scandic City Aalborg starter du dagen med at nyde en lækker økologisk morgenbuffet med mere end 100 forskellige morgenmadsprodukter, hvoraf mange er økologiske, i hotellets store og lyse morgenmadsrestaurant. Morgenmadsrestauranten er åben fra kl. 6.30-10 i hverdagene og kl. 7.30-10.30 i weekenderne.

Restaurant

Scandic Aalborg City har ingen restaurant.

Andre faciliteter/ muligheder

Ønsker du at opleve Aalborg på en sjov og anderledes måde, kan du leje en cykel på hotellet. Du kan også stresse af i hotellets fitnessrum, hvor der er moderne udstyr til enhver slags workout. Eller du kan løbe en tur i den skønne Kildeparken med de syngende træer, som ligger lige uden for døren.

Ankommer du til hotellet i bil, kan du parkere lige uden for hotellet på den offentlige parkeringsplads eller i den overvågede og aflåste parkeringskælder under hotellet.

Bæredygtighed på Scandic City Aalborg

Bæredygtighed er en del af hotelkæden Scandics værdisæt og er et integreret element i hotellets daglige drift. Scandic Aalborg City er blevet tildelt følgende mærker for dets arbejde med bæredygtighed:

  • Svanemærket
  • Refood-mærket for indsats mod madspild
  • Samarbejdspartner/ medlem af TooGoodToGo
  • Stort udvalg af økologiske fødevarer i morgenmad buffeten

Læs mere om hvordan Scandic arbejder med bæredygtighed.

Scandic Aalborg City tilbyder ikke selv konference- og mødefaciliteter, men henviser til Scandic Aalborg Øst.