Gå til indhold
©  Foto:

Revlingbakken

På Revlingbakken i Aalborg er denne fine lejlighed at finde – en lejlighed der med sine kun 3500 m til Aalborg centrum og gode indkøbsmuligheder i området, kan sikre den gode overnatning på ferien.

Lejligheden, som har plads til 4 voksne og to børn, består af et lille køkken, en stue med gratis kabel-tv og ikke mindst en stor altan hvor du kan nyde solens stråler, og tæt ved lejligheden finder du gratis parkering. Med i prisen får du desuden adgang til trådløst internet, varme, el, slutrengøring og opredninger. Du må gerne nyde en cigaret ude på altanen, men derudover er lejligheden røgfri. Da dette er en selvstændig lejlighed er der ikke morgenmad inkluderet.

Med natur og byliv i baghaven

Revlingbakken ligger i et område, hvor både natur og byliv er en del af hverdagen. Med kort afstand til Aalborg centrum, er du aldrig langt fra hyggelige caféer, restauranter i særklasse og de historiske bygninger der giver byen dens charme. På den anden side af Hobrovej finder du til gengæld et skønt naturområde i form af Østerådalen, hvor du kan tage en af de mange vandrestier og gå på opdagelse.

Læs mere om Bed & Breakfast - Revlingbakken, Lejlighed i Aalborg...