Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Papegøjehaven

Restaurant Papegøjehaven byder på kulinariske oplevelser og er kendt for deres overdådige frokostbuffet. Restauranten ligger i forbindelse med Aalborg Kongres & Kultur Center med smuk udsigt over Kildeparken.

Om du skal have frokost, middag før en forestilling, diner transportable eller holde fest, tilbyder Papegøjehaven service, hyggelige omgivelser og kulinariske oplevelser på højeste niveau. Papegøjehaven benytter friske, lokale råvarer og går aldrig på kompromis med kvalitet og smag, og de tilstræber altid at give deres gæster en fuldendt oplevelse.

Hos Papegøjehaven er de mestre til at skabe den bedste start for de gæster, som skal videre til forestillinger i Aalborg Kongres & Kultur Center efter middagen. På dage med forestillinger tilbyder Papegøjehaven à la carte-retter eller buffeter, der er tilpasset det pågældende arrangement, mens deres populære Papegøjefrokost serveres mandag-lørdag.

Papegøjehaven råder desuden over en række unikke og flotte selskabslokaler med kapacitet fra 10-200 gæster. Restaurantens ikoniske keglebaner kan lejes i forbindelse med spisning, og de er perfekte som start eller afslutning på ethvert festligt arrangement.

Læs mere om Restaurant Papegøjehaven i Aalborg...