Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant De 2 Have

Besøg Danmarks nordligste restaurant - De 2 Have, hvor du får den absolut bedste udsigt i hele landet. Nyd et lækkert måltid der matcher omgivelserne.

Restaurant De 2 Have er placeret i et fredet naturområde og giver anledning til de skønneste gåture i området. Vi er blot placeret 2 km fra Skagen, men roen sænker sig og både sind, sjæl og smagsløg bliver forkælet.

Fra restauranten er der udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Ligeledes kan man opleve den mest fantastiske solnedgang fra den vestvendte restaurant.

Frokosten kan bl.a. nydes på en af de to store terrasser som ligger i begge ender af huset.

Restauranten byder på mange aspekter, hvorvidt man inviterer på romantisk middag i restauranten, vil nyde en frokost efter en gåtur til Grenen, skal imponere forretningsforbindelser eller holde fest med en enestående udsigt. Alle er velkomne.

Maden er hjemmelavet, velsmagende og flot anrettet på tallerkenen og det er tydeligt at kokken har stor passion for sit erhverv.

Menukortet indeholder masser af frisk fisk og skaldyr, men det er også muligt at bestille eks. en lækker tatar eller en mør ribeye.

Portionerne er desuden store, så vi er sikre på, at ingen går sultne herfra.

Restaurant De2have tilbyder både frokost og aftenmenu. Se menukort her: www.restaurantde2have.dk

I dag bliver De2Have drevet af ægteparret Mette & Peter Faarkrog Hansen, som er at finde i henholdsvis køkken og restaurant.

Sæsonåben fra april-oktober.