Gå til indhold
©  Foto:

Ø-PAS Aalborg

Går du i tankerne om at tage på Ø-ferie, men ikke helt ved hvor du skal starte henne, så fortvivl ej – for det er der råd for. Med et Ø-PAS i baglommen er du nemlig godt på vej til en særlig oplevelse.

Rundt om i hele Danmark finder du enestående oplevelser, som bare venter på at blive udforsket. Ikke mindst i det danske ørige, der gemmer på unikke øer med en oplevelsesrigdom i særklasse. Disse øer, herunder Aalborgs helt egen ø Egholm, kan du få hjælp til at udforsket nærmere med Ø-PAS, der blandt andet kan købes lige her hos Enjoy Nordjylland.

Et Ø-PAS indeholder informationer om hver enkel ø, samt QR-kode og links til hjemmesider med nice-to-know oplysninger. Derudover finder du selvfølgelig også et kort og en lille beskrivelse om, hvad der gør den enkelte ø helt unik og anbefalinger til skønne oplevelser rundt på øen. Som en del af Ø-passet kan du samle på ”Ø-mærker”, der giver dig mulighed for at holde det store overblik over, hvilke øer du har hoppet rundt på og dermed et minde for livet.

Det praktiske 

Men hvordan får du så fingrene i dette Ø-PAS? Det kan du købe dem rundt om i landet, eller du kan klikke ind på nedenstående link og bestille online.

Læs mere om Ø-PAS…