Gå til indhold
©  Foto:

NORDcraft

Midt i Aalborg finder du design butikken NORDcraft, der byder på dansk design fra nye talenter. Her kan du se, hvad der rører sig af trends blandt ”up and coming” designere, og tage et stykke med hjem.

I butikken NORDcraft er der fokus på dansk design, unge nye talenter, unikummer frem for masseproduktion og eksklusivitet. Her finder du en bred vifte af produkter, der alle er deres helt egne - fra tankevækkende vægudsmykning, finurlige masker, fantastiske lamper til besnærende smykker samt en hel masse andet. NORDcraft har noget for enhver smag, og stedet er helt klart et besøg værd.

Butikken, der rummer over tre etager, kan være ’farlig’ for dig, der elsker at shoppe efter originalitet, for lige meget hvor du kigger hen, så er det lige præcis det, du finder på hylderne. Men det er også det, der gør NORDcraft så fantastisk, og især hvis du søger efter en lille souvenir at tage med hjem. Designerne kommer fra hele landet, og vælges ud fra deres produkter, da det er produkterne som indehaver Lone Hagedorn bliver fanget af – derfor kan det også ske, at der sniger sig en udenlandsk kunstner ind blandt navnene.

Webshop

I forbindelse med den fysiske butik på Boulevarden har NORDcraft også en webshop med et væld af unikke og finurlige varer, der kan blive leveret direkte til din dør. Dermed kan du altid bestille en lille del af Danmark hjem, hvor end du befinder dig i verden, eller bestille det du fortrød, du ikke fik med hjem i første omgang.  

Læs mere om NORDcraft i Aalborg…

Mød os her: