Gå til indhold
©  Foto:

Munk's cykeludlejning

I Aalborg centrum, mellem Nordkraft og Aalborgs gågader ligger cykelhandleren Munk’s eftf. hvor du kan leje cykler i form af citybikes, til din næste ferie, weekendtur eller dagstur i det nordjyske.

Søger du en cykel, der kan få dig fra A til B uden problemer, og som du kan leje lige så længe du har lyst til, så er det måske hos Munk's eftf. din aftale skal i hus. For her udlejes der robuste citybikes, perfekte til en cykeltur i det ganske land. Sammen med cyklen kan du desuden leje cykeltasker til alt dit grej. Med sin placering på Løkkegade, er det nemt at komme til Munk’s eftf. om du kommer i bil, med bus eller er gående fra Aalborg St.

Anbefalinger til cykeloplevelser

I Aalborg, ved Kysten og i Fjordlandet er mulighederne mange for skønne oplevelser på cykel, og følger du nogle af de mange forskellige cykelruter, kan du komme langt omkring. Med en tur på Cykelruten – Aalborg kommer du blandt andet til det smukke Østerådalen, ned til den hyggelige Lystbådehavn og tæt forbi Lindholm Kridtgrav. Vælger du i stedet at følge den 610 km lange Limfjordsruten kan du blandt andet opleve den gamle købstad Nibe og den smukke natur ved Sebbersund og Halkær Bredning.

Skal du rundt på en længere cykeltur og søger alternative overnatningsmuligheder findes der smukke og naturskønne lejrpladser og campingpladser i skovområder og ved vandet. Ønsker du i stedet lidt mere luksus i hyggelige og hjemlige rammer kan en overnatning ved et Bed & Breakfast varmt anbefales.

Læs mere om Munk’s eftf. cykeludlejning i Aalborg…