Enjoy Nordjylland

Milling Hotel Gestus

Milling Hotel Gestus ligger centralt i Aalborg tæt på restauranter, shopping, Aalborg Kongres og Kulturcenter og andre af byens mødesteder

 

     
276289 0 km7 km

Hotellet

”A home away from home” er filosofien på Milling Hotel Gestus – det skal være lige så godt som at komme hjem… og gerne en lille smule bedre. Hotellet udstråler derfor hjemlig hygge og i det store loungeområde, der er indrettet til at skabe fred og ro, kan du fordøje dagens input over en drink, kaffe eller the og gratis eftermiddagssnacks. Om sommeren kan dette nydes i hotellets hyggelige gårdhave, hvor der på trods af hotellets centrale beliggenhed, ikke er støj.

Værelser

Milling Hotel Gestus har i alt 89 værelser, som er fordelt på standard enkelt-, dobbelt- og businessværelser. Alle hotellets værelser blev enten renoveret eller moderniseret i 2016 og fremstår i ny og tidssvarende stil.  

Restaurant

På Milling Hotel Aalborg får du en god start på dagen med en stor morgenbuffet, der byder på et væld af både kolde og lune retter.

Morgenmadsrestauranten har åbent fra kl. 06.30-09.30 i hverdagene og fra kl. 07.30-10.30 i weekenderne.

Andre faciliteter

Der er mulighed for parkering (85DKK/dag) i hotellets parkeringshus, som bliver aflåst om natten. Der er dog kun få pladser til rådighed.