Gå til indhold
©  Foto:

Ma Petite France

Den hyggelige vinbar Ma Petite France er en lille perle midt i Aalborg centrum, der med autentisk fransk charme, og vin fra de bedste franske vinmarker, inviterer dig indenfor til en hel speciel oplevelse.

Ma Petite France ligger i byens hjerte på gågaden Nørregade, omkranset af hyggelige specialbutikker og en helt særlig bydelsstemning. Vinbaren er indrettet i eksklusiv, fransk vinbarsstil med små vintage-sofaer og franske foldevægge, der giver dig og de andre gæster mulighed for at være private, hvad enten det er i fordybede samtaler eller munter stemning. I denne uformelle og familiedrevet vinbar, kan du se frem til en luksuriøs og humørfyldt forkælelse.

Den specialudvalgte vinmenu

Familien i den lille vinbar drømmer om at leve i Frankrig, når de bliver gamle. Men da det tager meget længere tid, end de har lyst til at vente, har de besluttet at hente Frankrig til Aalborg! Vinbaren er derfor blevet deres livsværk, baseret på ægte kærlighed til Frankrig og den franske vinmenu. Her er hver enkelt vin nøje udvalgt, mens der løbende ledes efter nye skønne druer.

På menukortet kan vælges alt fra champagne, rød- og hvidvine til rosévine og dessertvine og en kop god kaffe til at afslutte den dejlige stund. Der kan naturligvis også bestilles charcuteribræt til den mindre sult, ostebræt, varm chokolade, lemonade, sodavand og andre lækkerier. Kort sagt; alt, der hører sig til i en rigtig fransk vinbar.

Den nærværende service

Familien lægger stor vægt på uformel og nærværende service, og der bruges altid meget energi på at finde frem til den enkelte gæsts smag og yndlings-vinområde i Frankrig. Serveringen foregår i rolig og harmonisk atmosfære, og der fortælles gerne om alle vinene, kærligheden til Frankrig og glæden ved at udleve livsværket. Ma Petite France er vinbaren for alle livsnydere.

Læs mere om Ma Petit France i Aalborg...

Mød os her: