Gå til indhold
©  Foto:

Kings Running Sushi

Sushi i lange baner lyder som en drøm. Kings Sushi er stedet hvor det går i opfyldelse. Med deres rullebånd fyldt med sushi, der snor sig igennem lokalet, får det et hvert tandsæt til at løbe i vand.

Båndet er fyldt med det lækreste Sushi som de dygtige kokke som står i midten af restauranten og laver, hvor kun fantasien sætter grænser. Derudover byder Kings også på både asiatisk buffet, magnolien barbecue og is buffet og dagens suppe. Altså god mulighed for at der er noget til hele familien.

Lokalerne er store og lyse, buffeten er ren og pæn og baren indbydende. Førstehånds indtrykket i restauranten er godt og varmt, og man får hurtigt lyst til at sidde og nyde gode venners selskab en hel aften, alt imens at maden kommer susende lige forbi.

 

Historien bag

Den første af King´s Sushi buffeter åbnede i 2015 i Svendborg, og det gik hurtigt op for ejeren at der var marked for det her. Så kort tid efter åbnede den næste i Odense. Og nu denne i Aalborg. Det er vigtigt for kæden, at kunderne får en oplevelse, når De spiser ved dem. 

Derfor er det også muligt at lave specialordre oppe ved de dygtige kokke, der vil yde deres ypperste for at imødekomme gæsternes ønsker.  Blandt de tradionelle sushiretter, som kører på båndet er: Nigiri, Futomake, Uramaki, Rispapirsruller, tangsalat og edamane bønner. 

 

Mød os her: