Gå til indhold
©  Foto:

Gertrud Rasks Vej

Lejligheden på Gertrud Rasks vej tilbyder overnatning for hele familien til en favorable pris. I parker tæt ved kan børnene boltre sig i det grønne, og skal I på shopping er Aalborg by lige i nærheden.  

Lejligheden, som har plads til 4 personer, består af køkken, badeværelse og stue, mens der tæt på kan findes gratis parkering. Fra stuen har du direkte adgang ud til den store altan, hvor du kan nyde årstidens vejr. Her må du også gerne ryge, men derudover er lejligheden røgfri. Med i prisen får du desuden adgang til trådløst internet, varme, el, slutrengøring og opredninger. Da dette er en selvstændig lejlighed, er der ikke morgenmad inkluderet.

Fra det grønne til det historiske hjerte

Med en overnatning i denne fine lejlighed er du tæt på både by og natur. For ikke langt fra lejligheden finder du Sohngårdholmsparken, en bypark fra år 1960, hvor du kan opleve en ’samling’ af ca. 150 æbletræer, mens du på en 15 minutters cykeltur kan ramme det historiske hjertet af Aalborg, nemlig Danmarks mindste Domkirke, Budolfi Kirke. Derudover er der heller ikke langt til nogle af Aalborgs mere kendte udendørs attraktioner såsom Aalborg Zoo og Klatreparken Aalborg.

Læs mere om Bed & Breakfast - Gertrud Rasks vej i Aalborg...

Mød os her: