skip_to_main_content

Filmkraft

Filmkraft er Aalborgs kortfilmfestival som byder på kortfilm i verdensklasse med store armbevægelser og med stof til eftertanke. På én enkelt dag kan du opleve film der panorere hele følelsesregistret.

Filmkraft har siden 2011 haft sine rødder i Norkraft, som har givet noget råt og utæmmet til de nytænkende, unge filmentusiaster. Spirende filmtalenter fra hele landet har sendt deres kortfilm ind i håb om at vinde Filmkraft Kortfilmfestival. Om du har sendt en film ind eller ej, er du velkommen til at deltage i denne hyggelige dag i Biffen i Nordkraft, hvor du kan se alle indsendte film.

Filmkraft festivalen byder hvert år på noget helt specielt og forskellige premiere på længe ventet film, og i år er ingen undtagelse! Hvis du kunne tænke dig et overblik over hvordan Filmkraft kommer til at forløbe og hvilke kategorier skal bedømmes hvornår, så kan du finde programmet her…

Der er fri entre.

Læs mere om Filmkraft i Aalborg…

Har du et gemt filmtalent?

Alle er velkomne til at deltage. Konkurrencen består af to kategorier: Filmkraft Hovedkonkurrence, som er for de talenter, der går på en filmskole, filmværksted eller bare godt kan lide at lave film, og Filmkraft Skolefilm, som er for de helt unge talenter i alderen 16-19 år fra Nordjylland. Filmene bliver alle bedømt af en fagjury, som består prominente film navne, lektorer og instruktører.

Hvis man har en kortfilm, som man føler bør være med, eller hvis man har en filminstruktør i maven, så åbner tilmeldingen d. 1 februar