Gå til indhold
©  Foto:

Fårup Sommerland

I den smukke skov cirka 45 minutter kørsel fra Aalborg ligger Fårup Sommerland, hvor du kan få en anderledes og sjov ekskursion med rig mulighed for at netværke

Nyd en dag i den skønne park fuld af glade mennesker og prøv de hæsblæsende rutsjebaner eller nyd en rolig tur i bådene. Udfordr konferencedeltagerne i et slag minigolf og nyd en frokost eller middag under åben himmel med mad fra grillen og hyggeligt samvær.

Ønsker du i løbet af dagen fælles aktiviteter, tilbyder Hotel Fårup en række aktiviteter, hvor I sammen kan røre jer, grine og samtidigt reflektere over det essentielle i netop jeres dag - bl.a. Fårup Team-challenge, Skattejagten, Fårup Team Klatring mv. samt den mindre fysiske øl-, vin- eller ginsmagning.

Mulighederne er mange og i Fårup Sommerland er der noget for enhver gæst. Og uanset hvilket format du vælger for en ekskursion til Fårup Sommerland, så er der garanti for, at I ikke kommer til at kede jer. Det er måske ikke en unik oplevelse, I får med fra sommerlandet, men I kommer til at lære hinanden at kende på en helt anden måde.