©  Foto:

Drivhuset

Fællesspisning + Musik/Comedy/Talks + Hygge & kolde øl

Bliver din hverdag hurtigt ensformig og kedelig? Det behøver den ikke at være! 

I AKKC’s nye kultur- og fællesspisningskoncept, Drivhuset, implementeres weekendhyggen på udvalgte onsdage og torsdage med brætspilshygge, fællesspisning og underholdning til en overkommelig pris. Dét er, hvad vi kalder hverdagsmagi!

Arrangementerne i Drivhuset spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Der vil typisk være et hovednavn krydret med et spændende supportnavn.

Der bliver serveret lækker aftensmad ved langborde i ægte højskole-stil, og der kan vælges mellem en vegansk ret eller en ret med kød.

Konceptet er enkelt - og billigt!
Dørene til Drivhuset åbner kl. 16, hvor der er mulighed for at spille brætspil, som Spilforsyningen har været så rare at stille til rådighed. Du kan også bare få dig en sludder over en kold øl eller sodavand i foyeren.

Der åbnes ind til salen kl. 18, og her vil alle blive blive vist på plads ved langbordene. Når du køber billetten hjemmefra, tager du stilling til, hvilken af aftenens to retter, du gerne vil have - den veganske, eller den med kød.

Underholdningen, som varierer fra gang til gang, begynder kl. 20, og slutter typisk kl. 22, så alle kan komme hjem i seng i ordentlig tid. Det er jo trods alt en hverdagsaften, selvom det ikke føles sådan!

Hele aftenen – brætspilshygge, mad og underholdning – bliver til hvert Drivhus-arrangement solgt til en samlet pris for blot 260,- inkl. gebyr.

Studerende får 50% rabat
Som studerende kan du købe Study Tickets, der er sponsoreret af Spar Nord, så får du halv pris på billetten. Der er et begrænset antal til hvert arrangement, så vent ikke for længe...

Nedenfor kan du se en oversigt over alle Drivhusets arrangementer. Der vil løbende bliver tilføjet flere til programmet.

Line-up i Drivhuset 

  • Torsdag d. 13. april 2023: Fællesspisning + Oh Land + Emily
  • Onsdag d. 26. april 2023: Fællesspisning + Conrad Molden + Henrik Danielsen 
  • Onsdag d. 17. maj 2023: Fællesspisning + Nogen ved noget 
  • Onsdag d. 30. august 2023: Fællesspisning + DAÐI FREYR
  • Torsdag d. 14 september 2023: Fællesspisning + Blæst + Josie Amadonna + Baseløs 
  • Torsdag 21. september 2023: Fællesspisning + Værk & vinyl med Christian Grau & Katinka 
  • Onsdag d. 4 oktober 2023: Fællesspisning + Pauline + Dopha + Ameli Dot 
  • Onsdag d. 17 januar 2023: Fællesspisning + klima & comedy med Camilla Boraghi + Michael Schøt