Enjoy Nordjylland

Damen fra Natcaféen ved Aalborg Teater

Aalborg Teater byder på en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse, når de går sammen med Teatret Slotsgården og Kunsten.

Forestillingen beskrives som "et drama i kaskader af misforståelser og forvirrede situationer i et hektisk og intenst tempo, hvor de forkerte mennesker mødes på det ”forkerte” tidspunkt og sted: de tages på sengen eller med bukserne nede".

Da den respekterede læge Petitpont efter en hård og lang arbejdsdag, beslutter sig for at feste igennem på den populære Natcafé i byen, har han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hans bedste ven Mongicourt dagen efter skal finde ham sovende ved middagstid, under en væltet sofa i hans konsultationsværelse. Mens Mongicourt og Petitpont evaluerer deres våde aften, vågner Crevette pludseligt op i Petitponts seng.

Hvad i alverden gør Crevete, en skønhed fra Natcaféen, pludselig i Petitponts seng? Crevettes ligefremme og overvældende attitude sætter gang i løjerne og da hun uberettiget bliver forvekslet med Petitponts kone Gabrielle bliver Petitpont sendt ud på en deroute af bortforklaringer og små hvide løgne, der ruller som en snebold, der vokser sig større og større. 

Glæd dig, for denne sommer kan du få en teateroplevelse ud over det sædvanlige.