Enjoy Nordjylland

CABINN Aalborg

I hjertet af Aalborgs hyggelige bymidte ligger et af byens bedst beliggende hoteller, CABINN Aalborg Hotel. Utzon Center, Aalborghus Slot og Limfjorden er hotellets nærmeste naboer og du er kun få minutters gang fra Aalborgs pulserende midtby

 

     
0239239 0 km7 km

Hotellet

CABINN Aalborg Hotel er et ærligt, godt og prisbilligt hotel, hvor de ikke lover mere, end de kan holde. For at sikre en god pris på overnatninger er værelserne på CABINN Aalborg Hotel små, men kvaliteten og komforten er i top.

Konference- og mødefaciliteter

CABINN tilbyder ingen konference- og mødefaciliteter, men hotellets placering centralt i Aalborg gør, at man kan bo her og gå til og fra et hvilket som helst konferencested i byen.

Værelser

På CABINN får du en god nats søvn, uden det koster en formue. Det betyder dog ikke, at de er gået på kompromis med kvalitet og komfort. Alle 239 værelser har eget bad og toilet, tv, gratis wi-fi samt elkedel med gratis the og kaffe.

CABINN har faste listepriser, der er markant lavere end deres konkurrenter med lignende central beliggenhed. Hotellet tilbyder ”byens bedste beliggenhed til byen bedste pris” og opererer efter mottoet: ”CABINN – All you need to sleep”.

Restaurant

CABINN har ingen restaurant, men der er en morgenmadscafé, hvor du kan nyde en stor morgenmadsbuffet med udsigt over Limfjorden. Morgenmadscafeen er i hverdagene åben fra kl. 6-10 og kl. 7-10.30 i weekenderne.

Andre faciliteter

På CABINN har receptionen åben 24 timer i døgnet hele året rundt og her kan du blandt andet købe drikkevarer, sandwich, frugt og snacks.

Ankommer du til hotellet i bil, kan du parkere i parkeringskælderen lige under hotellet.

Bæredygtighed på CABINN Aalborg

Selvom CABINN ikke har nogle øko-mærkninger, betyder det ikke, at de har mindre fokus på bæredygtighed, tværtimod. Et af hovedpunkterne i CABINNs koncept er nemlig bæredygtighed. Hotellet fokuserer i høj grad på at sænke energiforbruget, hvilket hotellets små og højisolerede værelser sikrer. På værelserne er der kun de vigtigste elektriske apparater og lamper, ligesom badeværelset er designet med fokus på vandbesparelser. Derudover fokuserer CABINN på at bruge Nordisk Svanemærkede rengøringsprodukter, ligesom de underviser deres medarbejdere i bæredygtighed.