Enjoy Nordjylland

BRØGGER IN CONCERT hos Aalborg Teater

Pulserende koncertteater over Suzanne Brøggers univers, skabt af musikeren, skuespilleren, kunstneren og komponisten Jeanett Albeck fra bl.a. kunstnerkollektivet Sort Samvittighed.

Med Jeanett Albeck får et af dansk litteraturs største ikoner, Suzanne Brøggers ord et stærkt scenisk liv og forvandles til balkanbeats, punk og electronica.

I 1973 debuterede Suzanne Brøgger med essaysamlingen Fri os fra kærligheden, et opgør med kønsroller og kvindens plads i det moderne samfund. 12. juni får hendes ikoniske værker en ny dimension, når Jeanett Albeck fortolker Brøggers tekster og forvandler hendes ord til et musikalsk, billedskabende og poetisk univers. De to har meget til fælles, som virkelig skinner i øjnene; de er sprudlende, vilde, kompromisløse, kontrastfyldte, ekstraordinære, farverige, flamboyante, forunderlige, frygtløse, følsomme og går deres helt egne veje. Ofte lader de begge et helt særligt spørgsmål hænge i luften over deres publikum: Lever du, som du i virkeligheden ønsker det?

Koncertens musik blev skabt til forestillingen Brøgger på Revolver, der modtog en Reumert for bedste musikteater/musical i 2020. Desuden modtog Jeanett Albeck Danmarks ældste teaterpris, Teaterpokalen, for sin præstation i forestillingen. Musikken er indspillet på vinyl – rød vinyl selvfølgelig, med titlen Eros. Jeanett Albeck kommer til Aalborg Teater lige efter hendes musik til Det Kgl. Teaters iscenesættelse af Hobbitten har fået premiere i Dyrehaven.

Efter koncerterne signerer Jeanett Albeck sin Brøgger vinyl i foyeren.

Ekstraforestilling: Søndag 13. juni kl. 15:00

KOM TRYGT I TEATRET

Du kan trygt gå i Aalborg Teater. Vi tager vores gæsters sikkerhed og tryghed alvorligt og følger myndighedernes officielle retningslinier i forhold til Covid-19. LÆS MERE HER

Tryghedsgaranti
Vi sørger for tryghedsgaranti, når du køber billet og sæsonkort hos Aalborg Teater.

  • Bliver du syg eller viser symptomer på sygdom og nødsaget til at aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.
  • Bliver Aalborg Teater lukket som følge af Covid-19, vil du som sæsonkortholder få refunderet et forholdsmæssigt beløb, som dækker de planlagte titler, der ikke opføres i sæsonen.